Aquest Sant Jordi, regala Amor amb Or

Després de l’èxit d’Amor amb Or per Sant Valentí, reactivem la campanya per Sant Jordi, el dia dels enamorats dels catalans. Carolina Rafales, de l’equip de producte d’11Onze, ens explica com fer el regal perfecte per a aquells moments especials que vols celebrar amb les persones que estimes.

 

Queden pocs dies per la diada de Sant Jordi, una de les festes més esperades i celebrades de Catalunya. Com cada any, el 23 d’abril veure’m el tradicional intercanvi de roses i llibres entre parelles com a senyal d’amor.

Diu la llegenda que de la sang del drac abatut pel cavaller Jordi en va néixer un roser de roses vermelles que floria cada mes d’abril. Un símbol d’amor que ve acompanyat d’una espiga de blat, fruit de la terra fèrtil i al·legoria de prosperitat. 

Un regal etern que es revalora amb el temps

I això és una tradició molt bonica, però les roses, a causa de la seva naturalesa efímera, eventualment es marceixen i perden el seu encant. Per què no complementar les roses i els llibres com a senyal d’amor amb un regal que perduri en el temps?

Carolina Rafales ho té molt clar, “Si regalem una moneda d’or, el seu valor incrementa dia a dia, com el nostre amor”. A més, en aquest Sant Jordi pots triar entre tres monedes d’or i l’enviament és gratuït per als usuaris d’El Canut. Això sí, no t’ho pensis durant massa temps, últimes comandes el 12 d’abril si vols rebre la teva moneda per Sant Jordi!

Si vols demanar informació sobre les monedes d’or, omple aquest formulari.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Per Sant Jordi, regala or!

3min lectura

Des del segle XV el dia dels enamorats a Catalunya és el...

11Onze

Història de les monedes Britannia i Krugerrand

4min lectura

Les monedes d’inversió, també conegudes com a monedes...

Cultura

Història de la moneda d’or Filharmònica de Viena

3min lectura

Des de la seva primera edició el 1989, aquesta moneda...Equip Editorial Equip Editorial

    Deixa una resposta

    App Store Google Play