Rècord del preu de l’or a 15 dies pel Sorteig d’Or

El pròxim 21 de desembre 11Onze sortejarà un lingot d’or i una moneda d’or entre els membres de La Plaça que hagin recomanat 11Onze a nous usuaris. Es tracta d’un premi en or físic que, per tant, seguirà revalorant-se. El 4 de desembre va aconseguir el preu màxim històric, arribant als 2.100 dòlars per unça.

 

A dues setmanes del Sorteig d’Or d’11Onze l’or segueix la seva escalada. El preu de l’or físic fluctua contínuament i, durant el dilluns 4 de desembre, va trencar tots els rècords històrics, enfilant-se fins als 2.100 dòlars per unça. Això equival, aproximadament, a 68,37 euros per gram. D’aquesta manera, el lingot de 50 grams d’or físic que 11Onze sortejarà el pròxim 21 de desembre, ahir va arribar a valdre 3.418 euros. Després d’aquest pic, els preus s’han moderat, però l’evolució del mercat dona una bona notícia als participants en el Sorteig d’Or: el d’11Onze és un premi que es revalorarà.

Més de 100 altes a La Plaça

Des que va anunciar el Sorteig d’Or ara fa poc més d’una setmana, hi ha hagut més d’un centenar de noves altes a La Plaça. Això no vol dir només que 11Onze creix a bon ritme, sinó que el Sorteig d’Or és el sorteig amb més probabilitats de guanyar premi. Quins són els premis? Ho repassem!

Els premis i els requisits

Al Sorteig d’Or hi ha dos premis: un lingot d’or valorat en uns 3.000 euros i una moneda d’or valorada en 500 euros. Però no hi pot participar tothom. Només hi poden participar membres de la comunitat que aportin nous usuaris a La Plaça. Registrar-se a 11Onze.cat és gratuït i dona accés als continguts i serveis d’11Onze.

Què cal fer?

És molt senzill, només són dos passos:

 • El nou usuari s’ha de donar d’alta a La Plaça.
 • Un cop fet això, el nou usuari ha d’omplir el formulari del Sorteig d’Or.

En aquest formulari és important que el nou usuari esmenti qui li ha recomanat 11Onze. Un cop fet això, aquesta persona rebrà un número per al Sorteig d’Or. I si el seu número és l’escollit, el nou usuari s’endurà la moneda d’or, mentre que qui li hagi recomanat 11Onze s’endurà un lingot d’or de 50 grams.

Exclusions

El Sorteig d’Or té l’objectiu d’obrir La Plaça i fer que els que ja formen part de la comunitat hi aportin nous usuaris a canvi de l’opció de guanyar un lingot d’or. Per aquest motiu, no hi poden participar usuaris ja registrats sense aportar noves altes, ni persones que es donin d’alta que no entrin recomanades per algú. Tota la informació del sorteig es troba disponible a la pàgina de Sorteig d’Or, on també es poden consultar les bases legals.

Registra’t a La Plaça

 

Participa en el sorteig

 

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

SORTEIG D’OR: Guanya un lingot amb 11Onze

2min lectura

A 11Onze, la nostra comunitat és or, per això hem...

11Onze

Com es fa l’or de Preciosos 11Onze

3min lectura

A finals d’abril de 2022 11Onze va començar a enviar...

11Onze

El sorteig on tens més probabilitats de guanyar

2min lectura

11Onze sortejarà un lingot i una moneda d’or el proper...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Això mateix, Manel, Molta sort a tothom, a veure quins seran els afortunats…!!!

   Fa 6 mesos
 2. Carles MarsalCarles Marsal says:
 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play