Com reacciona l’or en les grans crisis?

L’or físic és considerat un valor refugi no perquè ho diguem a 11Onze, sinó per com s’ha comportat històricament en les principals crisis econòmiques. L’equip de producte d’11Onze ofereix, a l’espai d’Aprendre, un curs que analitza l’evolució de l’or durant les grans crisis.

 

El crac del 29, la crisi del petroli dels anys 70, el dilluns negre del 1987, la recessió dels anys 90, la bombolla de les puntcoms, la crisi financera del 2008… La història és plena de grans crisis econòmiques que han provocat molt de dolor als estalviadors. Aquestes grans caigudes dels mercats financers sempre han acabat afectant la ciutadania corrent, participi o no d’aquests mercats financers com a inversor.

Per aquest motiu, 11Onze va posar en marxa Preciosos 11Onze, per donar a la gent corrent una eina de protecció dels estalvis que normalment no tindria a l’abast. Però posem-hi dades, mirem la història i confirmem si realment l’or físic és o no un valor refugi interessant per als nostres estalvis en moments com els que ens ha tocat viure. 

Amb aquest objectiu, l’equip de producte d’11Onze, amb Jordi Sánchez, Sara Casals i Amadeu Vilaginés, ha preparat un curs sobre l’evolució de l’or en les principals crisis de la història. Si no saps respondre les preguntes que fa Casals en aquest vídeo, et cal veure el curs sencer!

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Cultura

Història de les crisis: esquerdar les pors (2/2)

18min lectura

A mesura que el segle XXI ha deixat enrere el bel·ligerant

Estalvis

L’or, el refugi davant les crisis

5min lectura

Davant d’una inflació que continua augmentant, la

Finances

“L’or ens resguarda del cicle econòmic advers”

3min lectura

Per què és un bon moment per comprar or? De quina maneraEquip Editorial Equip Editorial
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Molt bona lliçó!👏👏👏👏

 2. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 3. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Una ajuda per poder decidir on posar una part dels estalvis. Gràcies

 4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Seguim aprenent pel que fa l’or

 5. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
 6. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Interessant les comparatives entre la borsa i l’or en les recessions i en el període acumulat de 50 anys. No serà per falta d’ informació decidir comprar o no comprar or. Gràcies

 7. Daniela SimónDaniela Simón says:
 8. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play