El procés de verificació, encara més simple

A 11Onze creixem gràcies als suggeriments de la nostra comunitat. És la clau que assegura èxits i millores. Des que vam llençar la nostra super app El Canut, molts usuaris han demanat que el procés de verificació fos més senzill. Així que hem posat fil a l’agulla. 

 

A partir d’ara, només caldrà una prova d’identitat (una còpia del DNI, del NIE, del passaport…) i una prova d’adreça, ja sigui a través d’una factura, de la vida laboral o de qualsevol altre document on es pugui veure l’adreça. Tanmateix, amb el DNI n’hi ha prou per validar la teva identitat i la teva adreça. Fins ara, calien dues proves per verificar l’adreça. 

I, com fins ara, tant la prova d’identitat com la prova d’adreça s’han de pujar fent una fotografia del document físic. Aquesta fotografia ha d’estar ben enfocada, s’ha de veure el document complet. També s’accepten arxius PDF. A més, és imprescindible que en tots aquests documents el nom i l’adreça coincideixin amb els que hem introduït prèviament. Amb totes aquestes indicacions, a què esperes per obrir el teu compte 11Onze?

Cada petit canvi marca la diferència

A 11Onze ens adaptem a la nostra comunitat. Si veiem canvis que cal implementar, ho fem, i a més expliquem el procés que iniciem per fer-ho. El president d’11Onze, James Sène, ha explicat en diverses ocasions com recollim les aportacions dels usuaris i com les implementem després de negociar amb l’operador, un procés que requereix esforç, paciència i precisió.

“Obrir un compte en una entitat financera és el procés més important, i segons el país, la normativa obliga a ser més o menys estrictes. Qualsevol canvi pot ser un forat de seguretat i s’ha de repensar des de mil angles diferents”, afirmava Sène en la darrera conversa amb la cap d’agents Lara de Castro. Pots escoltar tota la conversa a sota!

Creixent amb la comunitat

11Onze s’està convertint en un fenomen com a primera comunitat fintech de Catalunya. Ara, llança la primera versió d’El Canut, la super app d’11Onze, per a Android i Apple. Des d’El Canut es pot obrir el primer compte universal al territori català.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Has instal·lat El Canut. I ara què?

1min lectura

T’has descarregat la nostra super app i ara et toca introduir

11Onze

Les mil i una funcions d’El Canut

2min lectura

Obrir comptes amb IBAN europeus, diversificar els

11Onze

Afegeix tots els teus comptes a El Canut!

2min lectura

La súper app d’11Onze ja permet aplegar totes les teves finances11Onze 11Onze
 1. Adrian FACHALAdrian FACHAL says:
  Adrian

  Bon dia. Jo no m’he pogut donar d’alta encara per un petit detall: l’aplicació només permet prendre fotos dels documents però no pujar un pdf.
  Avui dia jo ja no tinc cap factura en paper, tot està en PDF. Sembla que l’única manera de registrar-se és imprimir un pdf d’un dels meus rebuts i fer-li una foto. Jo no tinc impressora, així que el procés consistiria a anar a buscar una botiga física on m’imprimeixin el rebut, i després fer-li una foto… Per a una banca 100% en línia això no em sembla coherent, així que no m’obriré el compte fins que acceptin pdf .
  Gràcies.

  • Mònica CornudellaMònica Cornudella says:
   Mònica

   Bon dia Adrian. Dia a dia estem treballant per satisfer als nostres clients i per agilitzar les coses, sempre tenint en compte el factor seguretat. Actualment, per poder obtenir El Canut, amb el DNI com a document per validar la teva entitat i la teva direcció, ja és suficient, només ha de coincidir amb la direcció que es posa a l’inici. Espero que aquesta novetat et faciliti el fet de poder gaudir de la nostra aplicació El Canut. Gràcies per la teva aportació, Adrian. Ens veiem a La Plaça!

   Fa 2 setmanes
 2. Joaquin Lopez ArandaJoaquin Lopez Aranda says:
  Joaquin

  És interessant millorar això.

 3. Pere SorianoPere Soriano says:
  Pere

  La agilitat es interessant, fem que sigui senzill, però segur.

 4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  alicia

  Gràcies per explicar aquest terme de seguretat tan important malgrat costi i en he sigui difícil

 5. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Simplificar està bé.

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Tens tota la raó, Pere! Facilitar la vida dels qui formeu part de la nostra comunitat 11Onze és essencial per nosaltres.

   Fa 1 mes
 6. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 7. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc

  Facilitar la inscripció és un bon pas com també ho és la transparència per anar fent més gran aquest projecte.

  • Elisabet Porqueras GarciaElisabet Porqueras Garcia says:
   Elisabet

   Moltes gràcies pel teu comentari Francesc!, ens veiem per La Plaça

   Fa 2 mesos
 8. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  El començament d’un projecte sempre és dificultós. T´has de guanyar la confiança de proveïdors abans de tenir clients. Com quan a la primera compra preguntes: Forma de pagament? Resposta: Aquesta al comptat després ja veurem.
  Si el país en qüestió ha rebaixat les exigències en el sistema de verificació de la identitat és perquè ha constatat que 11ONZE és seriós, solvent i fiable. Prova superada!

 9. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play