La premsa generalista s’apunta a la febre de l’or

Des d’11Onze fa temps que avisem que el preu de l’or continuarà pujant i que és una gran eina per protegir els nostres estalvis. Per això vam posar en marxa Preciosos 11Onze el febrer de 2022 i, des d’aleshores, informem puntualment del mercat de l’or. Ara les previsions es confirmen, l’or continua batent rècords i ja en parlen els mitjans generalistes.

 

TV3 explica com molts establiments de compravenda d’or estan duplicant o triplicant les seves operacions gràcies al fet que ofereixen la possibilitat d’acceptar joies d’or antigues com a part del pagament. D’aquesta manera ajuden a contrarestar la pujada dels preus de l’or.

L’or, en màxims: puja la revenda de joies antigues i es compren peces de menys quirats

“Segons els analistes, la febre de l’or encara té recorregut. Creix la inversió especulativa i també l’interès dels particulars per comprar or per internet. Fins i tot alguns supermercats nord-americans, com la cadena Costco, ja venen lingots d’or, amb varietat de preus per a totes les butxaques.”

 

La Vanguardia informa de com els conflictes armat a Ucraïna i Palestina han esperonat les compres d’or dels bancs centrals de Rússia, Xina i Turquia han disparat el preu del metall d’aurat fins a rècords històrics.

L’or puja un 25% des dels atemptats de Hamàs i bat un rècord històric

“Si el temps és or, l’or viu un dels millors temps. El metall groc fa diversos dies seguits que encadena rècords històrics. Després de nou guanys mensuals consecutius, voreja 2.300 dòlars l’unça, una xifra mai vista.”

 

El Periódico es fa ressò del nou màxim històric del preu de l’or i apunta que els analistes atribueixen la pujada de preu a la possibilitat d’una baixada dels tipus d’interès i a la continuïtat de les compres per part dels bancs centrals.

L’or torna a màxims històrics i s’acosta als 2.300 dòlars per unça

“El metall preciós continua així amb el seu ‘ral·li’ alcista de les últimes jornades: el preu del metall daurat puja un 0,40% aquest dimecres i es revaloritza enguany un 10,60% i en els últims dotze mesos 12,50%, segons dades de Bloomberg.”

 

On Economia, el diari econòmic d’El Nacional, apunta que el boom d’aquest metall preciós als mercats internacionals ha provocat les reserves d’or del Banc d’Espanya hagin augmentat de valor en un 33% des de l’octubre.

El ral·li de l’or fa ‘guanyar’ el Banc d’Espanya 5.080 milions en 6 mesos

“Unes pujades que han permès que les reserves d’or del banc central espanyol s’hagin revalorat 5.080 milions d’euros des d’octubre, en percentatge, un 33% que, analitzat, l’ha rendit un 65%.”

 

L’Ara analitza els motius que hi ha al darrere de la pujada meteòrica de l’or en els últims cinc anys, en els quals s’ha revaloritzat un 80%, i un 10% en tan sols el darrer mes.

La nova febre de l’or: la forta demanda dels bancs centrals dispara el preu del metall preciós

“La situació d’incertesa econòmica, amb la forta inflació dels últims anys i l’espera d’una rebaixa de tipus, també impulsa el preu de l’or. Tenir or et protegeix de la inflació, perquè manté una certa estabilitat. Per tant, com més incertesa, més augmenta el preu de l’or”, apunta Casanovas.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Finances

Assolirà l’or els 3.000 $ l’unça el 2024?

4min lectura

Alguns analistes de mercats preveuen que el preu de...

Estalvis

L’or de Preciosos 11Onze supera de nou la inflació

3min lectura

Tot i que va experimentar algunes fluctuacions al llarg...

Estalvis

La febre de l’or continua imparable el 2024

6min lectura

El preu i la demanda d’or han assolit màxims històrics...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play