La millor assegurança per al teu millor amic

La nova Llei de Benestar Animal que va entrar en vigor el setembre passat, requerirà que tots els propietaris de gossos disposin d’una assegurança de responsabilitat civil per a la seva mascota. Per això 11Onze Segurs ofereix, en col·laboració amb Mussap, una assegurança a mida del teu millor amic. En parlem amb Marc Castell, director comercial de Mussap.

 

Una de les obligacions de la nova Llei de Benestar Animal —la primera norma estatal que regula la relació amb els gossos, els gats i altres animals de companyia— és l’exigència a tots els propietaris de gossos de contractar una assegurança que cobreixi la responsabilitat civil. Fins ara, l’assegurança només era obligatòria si el gos era d’una raça catalogada com a potencialment perillosa i per a aquells propietaris que resideixen en comunitats autònomes que ja havien decidit imposar aquesta obligatorietat pel seu compte.

L’incompliment de l’obligació de tenir una assegurança per al teu gos tindrà com a conseqüència sancions administratives i econòmiques. Per tant, serà essencial que el teu gos estigui degudament assegurat per evitar una multa i per a protegir a tercers en cas que causi danys a persones o propietats.

Tot i que la nova llei va entrar en vigor el divendres 29 de setembre de l’any passat, l’obligació de l’assegurança està suspesa i pendent que es defineixi i s’aprovi el reglament pertinent. Tanmateix, com explica Marc Castell, independentment de la nova llei “és una assegurança imprescindible quan tens una mascota. Una mossegada d’un gos pot ser molt costosa. Pots tenir una sanció econòmica per la multa i per la via judicial”.

Què cobreix l’assegurança obligatòria?

L’assegurança haurà de cobrir els danys que causi el gos a tercers independentment de qui en sigui el responsable en el moment que es produeixin els danys, com pot ser un familiar o un passejador de gossos, que també estarien coberts per la pòlissa de l’assegurança. Això vol dir que si el teu gos mossega algú o danya la propietat d’algú, l’assegurança cobrirà els costos associats amb les reclamacions de tercers, com ara despeses mèdiques o reparacions.

En aquest sentit, Castell avisa que “qualsevol assegurança està pensada per cobrir un fet fortuït, inesperat i que no és intencionat”, per tant, “no es cobreixen fets totalment evitables” per deixadesa, com per exemple, que el teu gos faci les seves necessitats al portal d’una casa. En aquest context —com especifica l’article 30 de la nova normativa— els futurs propietaris de gossos hauran d’acreditar un curs de formació per a tinença de gossos, que serà gratuït i tindrà una validesa indefinida.

 

Quant em costarà la broma?

Evidentment, el preu de la prima de l’assegurança varia en funció del tipus de gos i la quantia del capital a assegurar, però des d’11Onze Segurs t’oferim una assegurança a mida del teu millor amic, en col·laboració amb Mussap, i amb un descompte addicional per a la nostra comunitat si la contractes a través nostre. Aquí pots consultar els preus i les condicions. Si vols més informació, omple aquest formulari i un dels nostres agents es posarà en contacte amb tu.

Vols la millor assegurança per al teu millor amic? Entra a 11Onze Segurs i contracta una assegurança a mida del teu millor amic amb un descompte especial per als membres de la nostra comunitat.

Si t'ha agradat aquest article, et recomanem:

Assegurança de mascotes

2min lectura

La Llei de Benestar Animal fa obligatori que tots els...

11Onze

La millor assegurança de la llar amb 11Onze Segurs

3min lectura

Seguint amb els objectius fundacionals d’11Onze oferim...

11Onze

Ja pots assegurar el teu vehicle amb 11Onze Segurs

3min lectura

Després de la bona acollida de les assegurances de la...Equip Editorial Equip Editorial

    Deixa una resposta

    App Store Google Play