Ja pots assegurar el teu vehicle amb 11Onze Segurs

Després de la bona acollida de les assegurances de la llar d’11Onze Segurs, la nostra comunitat ens va demanar d’oferir un nou producte per poder assegurar els seus vehicles. Hem posat fil a l’agulla i et presentem l’assegurança de Km 0.

 

L’equip responsable d’11Onze Segurs està contínuament analitzant les diverses opcions que ofereix el mercat de les assegurances per trobar productes que compleixin amb el nivell de qualitat, servei i transparència que ens exigim a nosaltres mateixos i que estiguin alineats amb els valors d’11Onze.  

Amb la nostra proposta d’assegurança de la llar vam demostrar que es podia oferir un bon producte a un bon preu i socialment responsable. Ara, des d’11Onze Segurs també t’ho posem fàcil perquè puguis contractar la millor assegurança per al teu vehicle.

Una assegurança de Km 0

Oferir un tracte de proximitat, de tu a tu, en la nostra llengua i de la terra, per cobrir les necessitats dels clients dels Països Catalans. És per això que 11Onze Segurs ha arribat a un acord amb la mútua catalana Mussap. Nascuda el 1932 a Barcelona com a Mútua d’Accidents del Treball Agrícola i 90 anys després segueix oferint un servei de qualitat amb implantació física al territori català.

 

Un benefici directe per la comunitat 11Onze

A diferència d’altres formes jurídiques, una mútua d’assegurances com Mussap no té ànim de lucre, els mutualistes en són copropietaris i els guanys es reinverteixen en la mateixa entitat per millorar els serveis i les quotes dels seus membres. A més, 11Onze ha aconseguit un 5% de descompte addicional per la comunitat si la contractes a través d’11Onze Segurs.

 

Les assegurances més completes

Posem a la teva disposició tres modalitats d’assegurances a tercers (tercers, tercers amb vidres i tercers ampliats), però a diferència d’altres asseguradores, incloem assistència sanitària, recursos de multes i assistència de viatge des de l’opció més bàsica. Si estàs interessat en una assegurança a Tot Risc, avisa’ns i un agent d’11Onze Segurs es posarà en contacte amb tu.

 

El servei d’11Onze sempre al teu costat

Encara que el procés de simulació està pensat perquè puguis obtenir un pressupost tu mateix, d’una manera senzilla i ràpida, els agents d’11Onze estan disponibles les 24 hores del dia per respondre a qualsevol pregunta o resoldre possibles dubtes que puguis tenir. A més, si ho prefereixes, segueixes tenint l’opció que un agent et faci la simulació.

 

Si vols descobrir la millor proposta per assegurar el teu vehicle entra a 11Onze Segurs, assegurances amb els valors d’11Onze.

11Onze Segurs

2min lectura

Les assegurances són una despesa imprescindible...

11Onze

Quant estalvies amb 11Onze Segurs?

3min lectura

Un dels objectius fundacionals d’11Onze és oferir eines perquè...

11Onze

Ja has provat el simulador d’11Onze Segurs?

2min lectura

Des d’11Onze Segurs hem posat en marxa un nou model...11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Jo tindré en compte.

 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Gràcies!!!!!

 4. Carles SantacruzCarles Santacruz says:
  Carles

  Gràcies, sou uns cracks !!!

Deixa una resposta

App Store Google Play