11Onze: més agilitat, més seguretat i menys papers

Integrem un programari que permet signar documents electrònicament en pocs segons des del mòbil. Complim amb les normatives de seguretat més exigents amb un software capdavanter al sector.

 

A 11Onze mirem d’aplicar millores contínuament per tal de simplificar els processos que impliquen els nostres clients. Per aquest motiu, ens dotem d’eines de gestió que ens permeten ser més àgils i ràpids, amb la perspectiva de gestionar un gran volum d’informació. Ara anem un pas més enllà per aconseguir una relació amb els nostres usuaris encara més estreta, fiable i eficient.

Tal com explica l’Oriol Garcia Farré, del departament de Compliance la nova tecnologia ofereix “la capacitat de signar digitalment documents des d’un dispositiu mòbil o fix, a través de correu electrònic, SMS o WhatsApp i des de qualsevol lloc del món. Es tracta d’un procés que triga segons a executar-se”.

 

En primer lloc, la seguretat

La seguretat del nou sistema implementat a 11Onze, li permet incorporar els sistemes de verificació més moderns que existeixen actualment dins del mercat, com són la signatura electrònica simple (SES) per a transaccions quotidianes, la signatura electrònica avançada (AES) per a transaccions d’alt valor i la signatura electrònica qualificada (QES) per a transaccions altament regulades. I tot plegat sostingut per un núvol intern que proporciona una forma de treballar molt més segura que l’emmagatzematge tradicional en paper, al mateix temps que es promou la flexibilitat documental. 

Tot plegat, permet a 11Onze anar augmentant exponencialment la seguretat, tot i que els continguts dels documents esdevinguin més complexos. També som conscients que, per operar a certes parts del món, es requereix un alt nivell d’identificació quan un acord és signat digitalment, atès que ha de tenir un valor completament legal.  En aquest sentit, el programari afegeix major robustesa jurídica en tots els nostres processos de signatura digital, atès que la tecnologia es fonamenta sobre el Reglament (UE) N910/2014 del Parlament Europeu i del Consell, de 23 de juliol de 2014 i la Llei espanyola 6/2020 d’11 de novembre sobre Serveis Electrònics de Confiança. D’aquesta manera es facilita l’aplicació de la normativa MIFID II per a reforçar la protecció dels nostres clients davant qualsevol producte financer.

“A 11Onze estem a l’avantguarda tecnològica pel que fa a la signatura digital”.

Al capdavant del sector

11Onze, amb aquest moviment, mira de col·locar-se novament al capdavant del sector financer pel que fa a innovació i seguretat. Segons Oriol Garcia Farré “estem a l’avantguarda de l’ús d’aquesta tecnologia pel que fa a la signatura digital i formem part d’un selecte conjunt d’empreses tecnològiques que l’utilitzen de manera estable i permanent. Pel que fa a món bancari a l’Estat Espanyol, només el Banc Santander del Regne Unit en fa ús, però tan sols per la seva divisió digital”.

D’aquesta manera 11Onze es prepara per enviar i signar amb les màximes garanties milers de documents, permetent un creixement sostenible de la companyia. En un moment en què cada vegada és més important poder assegurar la veracitat documental a 11Onze assumim el repte de ser àgils, fiables i transparents tot i la complexitat legal de certs documents. Aquest moviment permetrà que la gestió de productes d’11Onze, com Preciosos 11Onze o qualsevol altre que impliqui documentació, puguin ser més ràpids i senzills. A més, una de les novetats és que els mateixos documents poden incloure una passarel·la de pagament, si fa falta.

Al departament de Compliance d’11Onze existeix el convenciment que la integració d’aquesta nova tecnologia permet a la companyia fer passos endavant que els clients notaran immediatament. “Ens permet guanyar agilitat, atès que facilita espectacularment les gestions als nostres clients i des de qualsevol part del món”, assegura Oriol Garcia Farré.  


Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a
Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquest article, et recomanem:

Tecnologia

DMA i DSA: regulant els mercats i serveis digitals

5min lectura

El pròxim 17 de febrer la Unió Europea començarà a aplicar...

Invertir

Les virtuts de l’or com a actiu d’inversió

4min lectura

Com preservar el valor de les teves inversions quan...

Comunitat

Com canviarà el món laboral en els pròxims anys?

4min lectura

Tecnologia, digitalització, sostenibilitat i el benestar...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Mercè ComasMercè Comas says:
    Mercè

    👌👏👏

  2. James SeneJames Sene says:
  3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play