Marketingdirecto es fa ressò d’11Onze District

Marketingdirecto, mitjà líder online de comunicació de publicitat i màrqueting, ha dedicat un article a 11Onze District, l’agència de màrqueting d’11Onze dirigida per Gemma Vallet, reconeixent la bona feina feta des del seu llançament l’estiu del 2022. Pots llegir la notícia a continuació.

 

Neix 11Onze District, la in-house agency de la fintech 11Onze

 

11Onze, una comunitat fintech al Sud d’Europa, xarxa social, marketplace i neobanc, amb seu a Barcelona llança 11Onze District, agència de màrqueting in-house. Una agència nascuda per a ajudar també a catapultar especialment a empreses i marques emergents al mercat local i global a través de campanyes branded content, publicitat programàtica, social selling i live shopping.

Aprofitant el coneixement i experiència adquirits durant el llançament de la plataforma fintech 11onze.cat i de la super app EL CANUT, ara un dels objectius estratègics de 11Onze és també el d’ajudar especialment a les noves empreses, startups, en el seu màrqueting i comunicació.

El president d’11Onze, James Sène, indica que «11Onze District té una cosa realment única: un mitjà de comunicació i xarxa social amb una comunitat fidel com la de 11onze.cat. Podem oferir a les marques un servei publicitari martech global, mitjançant branded content i publicitat programàtica que podem activar dins de 11onze.cat i en altres mitjans de comunicació digitals».

 

11onze.cat, la xarxa social i comunitat d’11Onze District

La Xarxa Social i comunitat 11Onze, 11onze.cat, compta amb més de 15.000 membres registrats i actius. Es tracta d’una audiència «premium». Les marques aconsegueixen nivells de conversió a nivell eCommerce que pot superar l’1%.

«Les nostres marques anunciants compten amb el servei del nostre equip d’experts sènior en màrqueting digital, xarxes socials, brànding, màrqueting de continguts i en global eCommerce performance màrqueting», afegeix.

11Onze District ofereix així mateix formats publicitaris innovadors dins de la plataforma 11onze.cat com és el social selling i live shopping, secundat amb servei d’influencer màrqueting especialitzat, un servei molt exclusiu i efectiu, gràcies a la xarxa d’agents 11Onze, persones certificades i entrenades per a donar informació de productes fintech.

«11Onze District és una in-house agency si bé sobretot s’ha dissenyat per a servir a altres marques. S’ha creat en un temps rècord i posa a 11Onze en l’avantguarda de la publicitat i el màrqueting tecnològic», va explicar Gemma Vallet, directora i força impulsora de 11Onze District.

«Crec fermament que qualsevol xarxa social – com la comunitat 11Onze – igual que els gegants Meta, TikTok o Google – ha de tenir la seva pròpia agència per a brindar servei a les marques. I aquestes agències s’ha demostrat històricament que faciliten i ajuden a innovar tant a les agències creatives, de mitjans i principalment a la marca anunciant», afegeix Gemma Vallet.

Fruit de la reputació de 11Onze i de la trajectòria personal de James Sène, en grans grups mediàtics, i de Gemma Vallet, en reconegudes consultories i agències de publicitat internacionals, 11Onze District ha estat capaç d’atreure partners estratègics en publicitat programàtica i plataforma OTT, per a activar campanyes digitals tant en l’àmbit local com internacional amb totes les garanties.

Entre els clients d’11Onze District es troba Natulim, una startup, amb un producte estrella, les seves tires de sabó veganes i ecològiques per a rentar la roba, que recentment ha estat guardonada com a millor producte d’innovació en el mercat espanyol.

Pots llegir l’article original aquí.

 

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

11Onze District

5min lectura

11Onze District és l’agència publicitària interna d’11Onze, pensada per servir a altres

11Onze

“Informació clara i transparent”

3min lectura

Un ‘marketplace’ és l’equivalent digital d’un centre comercial en

11Onze

“Hem vingut a fer les coses ben fetes”

2min lectura

“La banca tradicional no ha sigut ètica”, ha asseverat11Onze 11Onze
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  👏👏👏👏 Enhorabona a tot l’equip 11Onze💛💛

 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  De nou 11Onze creixent I complint allò que va dir seria,enhorabona
  Un orgull pertanye a la comunitat

 4. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  L’ enhorabona! La promesa que 11onze tindria els millors professionals no ha estat en va. No és fàcil sortir al mercat trencant motlles i deixar petjades que no s’ esborren.
  M’ encanta la ubicació d’ 11Onze en el mapa físic mundial: “11Onze, una comunitat fintech al Sud d’Europa amb seu a Barcelona”. Un altre motlle, de moment, esberlat. Seguim. Propera parada?

 5. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Molt bona feina!!Enhorabona!👏👏👏👏

Deixa una resposta

App Store Google Play