Fintech Talks: “La Generació Z i els diners”

El primer  Fintech Talks de l’any 2023 ens presenta un estudi qualitatiu fet per 11Onze District a la Generació Z del nostre país, sobre la seva relació amb els diners, els bancs i els neobancs. 

 

Dra. Gemma Vallet i Guillem Cama parlaran de “La Generació Z a Catalunya i els diners”, l’informe realitzat per 11Onze District amb el suport d’estudiants de diferents universitats catalanes i artistes ‘influencers’ de l’agència Lexa.

Molts professionals i empreses volen conèixer a aquesta generació de persones, nascudes entre el 1997- 2012, per la seva influència directa i indirecte a l’hora de consumir. Tot i que hi ha molts articles i estudis i fets al voltant d’aquesta generació, aquest estudi és diferent.

Compta amb una sèrie de vídeo entrevistes realitzades a una mostra de la Generació Z a Catalunya, micro ‘influencers’, dins de reconegudes universitats catalanes. Així com entrevistes amb un col·lectiu d’artistes i joves vinculats amb el món de la cultura actual, realitzades pel col·lectiu i agència Lexa, especialitzada en artistes emergents.

Tot això amenitzat amb la visió contrastada de persones al capdavant de la recerca, experts en màrqueting i brànding de diverses generacions. En un moment econòmic històric, marcat per la urgència d’anar cap a una economia sostenible, parlar i entendre a la generació Z, és clau, són els hereus directes de la nostra societat i la seva economia. No t’ho pots perdre!

 

Lloc: Barcelona Tech City. Pier 03, al costat dels Porxos d’en Xifré, on es troba el famós restaurant 7 Portes i davant del Museu d’Història de Catalunya.

Quan: Dijous 9 de febrer al matí. De 9 am a 11 am. 

Confirmar assistència aquí

 

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Comunitat

L'accés de la generació Z al mercat laboral

4min lectura

La generació Z ha sofert conseqüències econòmiques.

Cultura

La literatura de la Gen Z

4min lectura

La Carbonera és una llibreria situada al barri d’El Poble-sec de Barcelona.

Economia

Pasta Z

5min lectura

11Onze estrena un podcast on els joves alcen la veu per parlar d’economia.Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  3. Mercè ComasMercè Comas says:
    Mercè

    Aquesta Fintech Talks promet. Estic descubrint la generació Z i cert, tenen molt a dir .

Deixa una resposta

App Store Google Play