Excel·lent acollida d’Imprescindibles 11Onze

Dijous 7 d’abril es començaven a comercialitzar els filtres d’aigua Tapp Water a la web d’11Onze amb l’objectiu d’estalviar diners i plàstics. L’acollida d’aquesta iniciativa per part de la comunitat de La Plaça ha estat molt bona i ja s’han lliurat les primeres unitats, que poden generar un estalvi per família de més de mil euros a l’any.

 

“La resposta de la comunitat està sent fantàstica i molta gent s’ha sumat a la iniciativa en aquests primers dies”. Així de contundent es mostra Sandra Molas, responsable comercial d’11Onze, respecte a la proposta d’oferir filtres d’aigua Tapp Water quatre dies després del llançament de la campanya d’Imprescindibles 11Onze. “Hem superat les expectatives que teníem”, sentencia.

Ella mateixa va ser una de les primeres a adquirir dijous un filtre per a l’aixeta i un altre per a la dutxa, i explica que l’empresa de transport ja li ha notificat que avui rebrà la comanda. De moment, el 57 % dels kits venuts són del model EcoPro per a l’aixeta i el 43 % són del model ShowerPro per a la dutxa. El preu dels primers és de 79,99 euros i el dels segons és de 49,99 euros, transport inclòs.

Pel que fa a la distribució geogràfica de les vendes, la comarca amb més adquisicions és el Vallès Oriental, amb el 29 % del total, seguida del Barcelonès i del Vallès Occidental, cadascuna amb un 14 %.

 

Sostenibilitat, estalvi i salut

“Només cal fer una ullada als comentaris que hi ha a La Plaça per adonar-se que la gent ha entès per què hem llançat aquest producte”, indica Sandra Molas. I és que estalviar no significa necessàriament privar-se de moltes coses; sovint significa evitar sobrecostos innecessaris en productes essencials.

Els filtres Tapp Water són la primera proposta dins la gama d’Imprescindibles 11Onze per a permetre els membres de La Plaça reduir despeses en productes dels quals no poden prescindir. “Buscarem eines i productes que ajudin a la comunitat a reduir la seva despesa fixa, tot aquell seguit de coses que necessitem en el nostre dia a dia i per les quals potser estem pagant molt més del que cal”, explica Molas.

La responsable comercial d’11Onze indica que l’exemple de l’aigua és molt evident: “Mil litres d’aigua a la ciutat de Barcelona costen 2,60 euros, pràcticament el mateix que una garrafa de 8 litres d’algunes marques. És brutal. Pel cost i per tot el plàstic generat”.

Sandra Molas afegeix que hi ha previst llançar una sèrie de productes que encara no es poden desvetllar, tot i que tots ells es caracteritzaran per “la sostenibilitat, l’estalvi i la salut”.

 

Si vols descobrir com beure la millor aigua, estalviar diners i ajudar al planeta, entra a Imprescindibles 11Onze.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Mil euros d’estalvi gràcies a un filtre d’aigua

3min lectura

Mil euros més a la teva butxaca i 60 kg de plàstic menys que

Estalvis

Pagar 15 vegades menys per l’aigua que beus

3min lectura

Si et preocupa l’aigua que beu la teva família, probablement

Filtre d'aigua sostenible

1min lectura

Enrosca’l a la teva aixeta i comença a estalviar!Equip Editorial Equip Editorial
 1. Pere SorianoPere Soriano says:
 2. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Aviat faré la comanda del kit cap a l’Empordà.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Em sembla fantàstic, Pere, esperem que et vagi molt bé, que en quedis molt content i sobretot que t’estalviïs un bon grapat d’euros i de brossa de plàstic per reciclar… Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Fa 2 anys
 3. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  L’ enhorabona per la bona acollida !! Endavant !!

 4. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play