Criptomonedes: és un bon moment per comprar?

En aquesta entrega d’11Onze Pòdcast hem tornat a convidar a l’Oriol Blanch, mànager d’afiliats de Bitvavo, per fer un repàs a les últimes novetats del món de les criptomonedes. Parlem de les bones opcions de compra que hi ha en el mercat baixista actual i de l’aprovació que ha donat el Banc d’Espanya a Bitvavo.

 

Les fluctuacions del bitcoin i del mercat de les criptomonedes en general no són cap novetat. De fet, el bitcoin ha experimentat algunes correccions després d’assolir un màxim històric per sobre dels 73,700 dòlars el passat mes de març, que l’han portat a situar-se just per sota dels 60.000 dòlars en el moment d’escriure aquesta peça. 

Encara que aquestes correccions del bitcoin no són sorprenents i formen part d’una certa normalitat, “tot el que són les altcoin o altres criptomonedes que no són bitcoin, sí que han tingut correccions més importants que han comportat més d’un ensurt per alguns”, apunta Oriol Blanch.

Si més no, aquest fet confirma que el bitcoin continua sent un dels valors més segurs, en part gràcies a la seva capitalització de mercat i, com assenyala Blanch, “Mirat amb una perspectiva a llarg termini, aquestes correccions són minúscules i encara apostem per aquest mercat perquè sembla que seguirà a l’alça”.

Una bona oportunitat per entrar al mercat?

Un mercat baixista pot ser una bona oportunitat per comprar, però ningú té una bola de cristall. Per altra banda, cal tenir en compte l’esdeveniment del “halving”, que en cicles anteriors ha tingut un comportament molt positiu, però que com recalca Blanch, “no és un efecte immediat, sinó que pot ser que tardi entre sis i vuit mesos fins que realment es vegi aquesta pujada parabòlica del preu del bitcoin”

En qualsevol cas, Blanch recomana als seus familiars “fer compres periòdiques”. Bitvavo ofereix l’opció de fer compres recurrents, de manera que es pot comprar un cop al mes o un dia específic la criptomoneda que vulguis anar acumulant. Això sí, el mànager d’afiliats aconsella fer servir l’estratègia de posar ordres de compra o venda amb un límit de preu, de manera que si puja o cau el mercat s’executi l’ordre de compra o venda automàticament. 

 

Bitvavo, més fiable que mai

L’ambició de Bitvavo de convertir-se en el principal intercanvi de criptomonedes d’Europa s’ha vist reforçada en rebre l’aprovació del registre com a Proveïdor de Serveis d’Actius Virtuals per part del Banc d’Espanya, permetent a Bitvavo oferir productes i serveis de criptomonedes en el mercat espanyol. Anteriorment, ja havia obtingut el registre dels reguladors d’Àustria i França.

Aquestes autoritzacions són importants perquè marquen el procés de la implementació de la Regulació Europea sobre Mercats de Criptoactius (Mica), la primera normativa en l’àmbit global que regula el mercat de criptoactius, establint obligacions tant per als emissors com per als proveïdors de serveis de criptomonedes. Com apunta Blanch, “Aquestes regulacions seran per tots els proveïdors de criptoactius i, com a usuari, s’ha de vigilar de no caure en la trampa d’utilitzar un intercanvi que estigui a les illes Caiman, perquè allà sí que no tindríem cap mena de protecció”.

 

11Onze Recomana Bitvavo, les criptomonedes de manera fàcil, segura i a baix preu.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Tecnologia

Bitvavo: ETF de Bitcoin i compres recurrents

2min lectura

Bitvavo ofereix l’opció de “Compra Recurrent”, que...

Tecnologia

Bitvavo ja ofereix més de 200 criptomonedes

3min lectura

Si estàs interessat en comprar i vendre cripto...

Invertir

L’evolució del mercat de les criptomonedes

2min lectura

En aquest episodi de La Plaça, Oriol Blanch...Equip Editorial Equip Editorial

    Deixa una resposta

    App Store Google Play