Bitvavo: ETF de Bitcoin i compres recurrents

Bitvavo ofereix l’opció de “Compra Recurrent”, que et permet comprar i invertir automàticament en criptomonedes sense necessitat de monitorar constantment el mercat. Ens ho explica Oriol Blanch, mànager d’afiliats a Bitvavo, en un nou pòdcast d’11Onze on també parlem dels ETF de Bitcoin.

 

Fa una setmana que la Comissió de Valors i Borsa dels Estats Units (SEC) va aprovar la comercialització d’ETF (Exchange Traded Funds) vinculats al bitcoin al comptat (recordem que els ETF a futurs ja estaven permesos). La llum verda del regulador estatunidenc impulsa la popularització de la inversió en criptoactius a través dels mercats tradicionals.

Aquests nous ETF de Bitcoin han acumulat 95.000 BTC en els primers sis dies de la seva comercialització.  Els ETF de Fidelity (FBTC) i de BlackRock (IBIT) lideren el mercat amb més de 1.200 milions de dollars en entrades cadascun. Però, què són els ETF de Bitcoin? 

Un ETF (Exchange Traded Fund) de Bitcoin és un fons d’inversió que es cotitza en borsa i que ofereix la possibilitat d’invertir en aquesta criptomoneda sense necessitat de comprar-la. Com explica Oriol Blanch, “per a les institucions i per als inversors més tradicionals, és una manera d’entrar en aquest mercat sense la necessitat de custòdia de l’actiu o d’entrar-hi a través d’un intercanvi com Bitvavo.”

Compres recurrents a Bitvavo

La compra periòdica de criptoactius amb un pressupost fix és una estratègia d’inversió que s’ha popularitzat entre els inversors que busquen reduir el risc associat amb l’intent de seguir les oscil·lacions del mercat. D’aquesta manera pots minimitzar l’impacte de les fluctuacions del mercat i acumular gradualment una cartera de criptomonedes estable.

En aquest sentit, Bitvavo ofereix l’opció de “Compra Recurrent”, que et permet comprar i invertir automàticament criptomonedes en sense necessitat de monitorar constantment el mercat. A més, “pots ponderar el preu i evitar la volatilitat en l’actiu que vulguis acumular”, apunta Blanch.

11Onze Recomana Bitvavo, les criptomonedes de manera fàcil, segura i a baix preu.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Finances

Criptomonedes amb Bitvavo

4min lectura

Les criptomonedes arriben a La Plaça de la mà de la...

Bitvavo i l’actualitat cripto

1min lectura

Oriol Blanch, mànager d’afiliats de Bitvavo, torna a...

Tecnologia

Bitvavo ja ofereix més de 200 criptomonedes

3min lectura

Si estàs interessat en comprar i vendre criptomonedes,...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
 2. Oriol BlanchOriol Blanch says:
  Oriol

  Voleu ajuda amb la declaració de les criptomonedes? El nostre soci Blockpit ajuda també als contribuents espanyols.

  https://www.blockpit.io/lp/bitvavo

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Moltes gràcies per la teva ajuda, Oriol, i gràcies per compartir-ho per aquí!!!

   Fa 5 mesos
 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 4. Josep RosJosep Ros says:
  Josep

  Està bé això de fer DCA compres periòdiques programades. Però es podria explicar a l’hora de fer per obligació la declaració de la renta. Que avui dia no hi ha gaire assessorament bo, per fer-ho amb criptomonedes.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   A la declaració de la renda només hi tindrà repercussió quan hi hagi guanys, objecte de ser declarats, dins de l’exercici fiscal. Moltes gràcies pel teu comentari, Josep!!!

   Fa 5 mesos

Deixa una resposta

App Store Google Play