Bitvavo ja ofereix més de 200 criptomonedes

Si estàs interessat en comprar i vendre criptomonedes, Bitvavo, la plataforma de gestió de criptoactius que 11Onze Recomana, ja et permet operar amb més de 200 monedes digitals.

 

Bitvavo, la plataforma de compravenda de criptomonedes registrada al Banc Central dels Països Baixos, no sols et brinda l’oportunitat d’explorar el variat i apassionant món dels criptoactius d’una manera segura, fàcil i intuïtiva, sinó que ara et permet operar amb més de 200 criptomonedes.

Una àmplia oferta de criptomonedes és un dels trets distintius que ha convertit a Bitvavo en un dels exchanges més importants d’Europa. En aquest sentit, durant el mes d’agost es van afegir nou noves altcoins a la plataforma. Això sí, aquests nous actius digitals s’han triat seguint els alts nivells d’exigència de Bitvavo. És a dir, han de complir uns estàndards mínims de seguretat, ètica, estabilitat, volum d’operacions i de liquiditat de mercat.

Aquestes noves incorporacions van des de projectes fragmentaris com l’Open Campus Protocol (EDU) o el token d’ARPA, basat en la cadena de blocs d’Ethereum, passant per noves criptomonedes com Worldcoin (WLD) i Sei (SEI), fins a projectes que poden tenir un gran potencial, com SingularityNET (AGIX) o JasmyCoin (JASMY) i Conflux (CFX). 

 

Seguretat i garanties sense precedents

 

Invertir en criptomonedes ofereix oportunitats, però també comporta riscos. Els problemes experimentats durant els últims dos anys per altres plataformes com Binance i OKX han provocat un exili d’usuaris que han transferit desenes de milions d’euros cap a exchanges com el de Bitvavo, que operen en un entorn regulador més segur.

En aquest context, Bitvavo està regulat per l’Autoritat de Mercats Financers dels Països Baixos (AFM), i compleix amb les regulacions de la Unió Europea en matèria de prevenció del blanqueig de capitals (AML). A més, els seus depositants poden utilitzar carteres fredes per evitar el cibercrim i tenen accés al fons de garantia del Banc Central dels Països Baixos, de manera que es podrien recuperar fins a 100.000 € per usuari en cas de fallida de la plataforma.

 

El procés per donar-te d’alta a la plataforma és ben senzill, ho pots fer a través de l’enllaç d’11Onze Recomana. I si vols transferir els teus fons de Binance a Bitvavo, aquí tens un tutorial de com fer-ho.

Finances

11Onze Recomana: criptomonedes amb Bitvavo

4min lectura

Les criptomonedes arriben a La Plaça de la mà de la...

Invertir

Bitvavo: perfil empresarial

3min lectura

Registrada al Banc Central dels Països Baixos i amb...

Invertir

L’evolució del mercat de les criptomonedes

2min lectura

En aquest episodi de La Plaça, Oriol Blanch, Affiliate...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  És fàcil operar amb Bitvavo, molt intuïtiu.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Millor que ho pensis així, Manel, i moltes gràcies pel teu comentari.

   Fa 8 mesos
 2. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Em perdo en aquest món però es qüestió de paciència

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Sí, cert, no és un món fàcil aquest de les criptomonedes…. Moltes gràcies pel teu comentari, Alícia!!!

   Fa 8 mesos
 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play