Estrena’t en cripto abans del halving!

Aquest mes d’abril del 2024, el halving de bitcoin reduirà a la meitat la recompensa atorgada als miners per cada bloqueig validat. En anteriors halvings, el bitcoin va experimentar pujades de preus de tres dígits. Dona’t d’alta a Bitvavo des d’11Onze Recomana i et regalem 20 € perquè comencis a operar amb criptomonedes!

 

El halving de Bitcoin és un esdeveniment programat en el qual les recompenses per mineria i verificació de nous blocs es redueix al 50%, és a dir, els miners només guanyen la meitat de la quantitat de BTC per bloc minat. 

Es produeix un halving cada 210 000 blocs o cada quatre anys aproximadament. Actualment, hi ha uns 19,5 milions de bitcoins en circulació, per tant, encara en queden 1,5 milions per minar abans d’assolir el límit d’emissió autoimposat de 21 milions de BTC.

Es preveu que el halving d’aquest any es produeixi entre el 19 i el 20 d’abril, quan la recompensa passarà de 6,25 BTC a 3,125 BTC per bloc. Al mateix temps reduirà la taxa d’inflació de la criptomoneda i s’espera que tingui un efecte positiu en el preu del bitcoin.

 

L’efecte contagi del halving

Aquest entusiasme pel halving del BTC pot conduir a una major inversió en altcoins, perquè els inversors es mostren més optimistes sobre el possible creixement del preu d’altres criptomonedes. 

De fet, ja hi ha altres actius que s’han vist arrossegats per la recent pujada de preu del Bitcoin. Les blockchain de Solana i Avalanche han experimentat un augment significatiu del seu valor. Així com és el cas de les meme coins, que han arribat a estar entre les 100 principals criptomonedes per capitalització.

Una casa de canvi a la mà

Compra, ven, afegeix o retira diners en qualsevol format. Poden ser monedes fiduciàries com l’euro o criptomonedes.

Hi ha més de 190 criptoactius diferents!

Vull els 20 € de prova

Bitvavo que 11Onze Recomana

Bitvavo, la plataforma de compravenda de criptomonedes que 11Onze Recomana, està registrada al Banc Central dels Països Baixos. Es tracta d’una casa de canvi que no sols et brinda l’oportunitat d’explorar el variat i apassionant món dels criptoactius d’una manera segura, fàcil i intuïtiva, sinó que ara et permet operar amb més de 200 criptomonedes.

Dona’t d’alta a Bitvavo des d’11Onze Recomana i et regalem 20 € perquè comencis a operar amb criptomonedes! I si vols transferir els teus fons de Binance a Bitvavo, aquí tens un tutorial de com fer-ho.

11Onze Recomana Bitvavo, les criptomonedes de manera fàcil, segura i a baix preu.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Tecnologia

Halving de Bitcoin: Què és i per a què serveix?

4min lectura

En el món del Bitcoin, el halving és un esdeveniment...

Tecnologia

Per què s’han disparat les criptomonedes?

3min lectura

Tot i la recent correcció baixista, el bitcoin i altres...

Finances

Criptomonedes amb Bitvavo

4min lectura

Les criptomonedes arriben a La Plaça de la mà de...Equip Editorial Equip Editorial

    Deixa una resposta

    App Store Google Play