City of London: una ciutat dins d’una ciutat

Malgrat el Brexit, la City de Londres continua sent un dels centres financers més importants del món, acaparant un terç de les transaccions financeres globals, i capital mundial del mercat de divises.

 

La City de Londres, també coneguda com a ‘Square Mile’ per la seva extensió d’una milla quadrada, és un municipi independent dins de la ciutat de Londres o ‘Greater London’. És aproximadament l’àrea de la ciutat emmurallada original, anomenada ‘Londinium’ durant l’ocupació romana, i on les seves zones circumdants van créixer fins a incorporar-se al terme general de Londres. 

Encara que està sota la jurisdicció de Greater London, la City té un estatus especial amb el seu propi alcalde i cos de policia independent. Tot i que la City només té 10.000 residents – un 12,3% dels quals tenen estatus de no domiciliats per a evitar pagar impostos al Regne Unit – 400.000 persones s’hi desplacen diàriament i rep més de 10 milions de turistes l’any.

Més de 500 entitats bancàries tenen seu o oficines a la ciutat, i s’estima que donen feina directa a més de 550.000 treballadors del sector financer, que representen un de cada cinc llocs de treball en els serveis financers a Gran Bretanya, generant gairebé 80.000 milions d’euros d’ingressos econòmics anuals.

La importància de tenir accés a aquest districte financer no ha minvat amb el Brexit, mantenint al Regne Unit com el centre financer més global del món que contínua atraient talent, negocis i inversions. És per això que des d’11Onze Business t’oferim un IBAN del Regne Unit, perquè la teva empresa tingui un peu a la City.

 

Si vols que el teu negoci faci un gran salt, utilitza 11Onze Business. El nostre compte d’empresa i autònoms ja està disponible. Informa-te’n!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Iniciem la fase de proves d’11Onze Business

2min lectura

El primer IBAN disponible és del Regne Unit i, durant els primers

11Onze

Encara no t’has sumat al gran salt d’11Onze?

3min lectura

L’entitat financera afronta els darrers dies de la ronda pública

11Onze

James Sène: “llancem un compte per pimes”

3min lectura

En aquesta segona conversa sobre el curs de la recessió ambEquip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Cesc RibaCesc Riba says:
  Cesc

  Molt interessant. Gràcies

  • Lara de Castro says:

   Gràcies per llegir-nos i per formar part de la nostra comunitat. Seguim!

   Fa 2 anys
 3. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Article força interessant. Gràcies

 4. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play