Encara no t’has sumat al gran salt d’11Onze?

L’entitat financera afronta els darrers dies de la ronda pública d’inversors amb una gran acollida. 

 

Durant aquest mes de setembre 11Onze està fent el gran salt. És a dir, dona l’opció a petits i grans inversors d’incorporar-se a la companyia en el moment d’escalar el negoci, per tant, just abans d’elevar el valor de l’entitat.

“La gent ha entès molt bé en quin moment es troba 11Onze”, explica la directora comercial Sandra Molas, “hi ha molt interès i estem contentes de dir que estem parlant amb moltes persones interessades en el projecte. Des de petits inversors a grans empreses. Des de gent molt jove a gent gran que no en té ni idea de tecnologia, però que ha entès la importància del projecte per al país”.

“Una cosa que és molt bonica”, afegia la CEO executive assistant Núria Rambla, “és que tenim gent de tota Catalunya. No és una cosa centralitzada, sinó que la capil·laritat del projecte s’ha multiplicat en aquesta ronda”.

“La gent ha entès molt bé el moment en què ens trobem. Estem llençant productes i escalant el negoci. 11Onze s’està fent gran”.

“Tenim inversors de tota Catalunya. Tot el país s’està fent seu el projecte d’11Onze”.

Ara mateix 11Onze està ampliant exponencialment la seva base de negoci. Aquesta mateixa setmana ha posat en marxa el compte 11Onze Business en fase de proves amb IBAN del Regne Unit i dos mesos gratuïts. Però hi ha molts més productes a punt de veure la llum, tal com explicava el president d’11Onze James Sène en aquesta entrevista.

Des de crèdit a noves opcions d’assegurances se sumaran a la cartera de productes d’11Onze, amb l’objectiu d’ajudar a la seva comunitat a estalviar i protegir-se de la imminent crisi econòmica. Fa mesos que des d’11Onze avisem de l’arribada d’una crisi que, segons sembla, començarà a mostrar la seva virulència ja abans d’acabar 2022.

 

Com és el procés?

Sandra Molas i Núria Rambla són les responsables d’11Onze per aquesta ronda de finançament. Elles són les que acompanyen el potencial inversor en tot el procés. “En el moment que el potencial inversor demana més informació, ens posem en contacte amb ell”, explica Sandra Molas. L’objectiu és acabar d’omplir una sèrie de documentació segons la normativa europea d’inversió de capitals.  “Només aleshores, quan es requereix oficialment la voluntat de rebre informació, podem respondre tots els dubtes al voltant de la inversió”, afegeix.

 

Com és la inversió?

La inversió mínima és de 3.000 €. Però amb un incentiu: la Fundació 11Onze ajudarà als membres de la comunitat i, per cada participació adquirida, n’afegirà una d’igual valor. Així doncs, si inverteixes 5.000 €, el valor immediat de la teva inversió serà de 10.000 €.

La data límit d’entrada de peticions per ser inversor d’11Onze pel gran salt és el 30 de setembre. Si t’interessa invertir, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu. Si vols més informació, escriu a [email protected]. A 11Onze ja hem fet molt camí. Ara arriba el moment de fer el gran salt.

A 11Onze ja hem fet molt camí

Ara arriba el moment de fer el gran salt.

M'interessa

Si vols que el teu negoci faci un gran salt, utilitza 11Onze Business. El nostre compte d’empresa i autònoms ja està disponible. Informa-te’n!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Comença la Primavera 11Onze

2min lectura

11Onze consolida el seu compromís de ser una entitat

11Onze

El que ha passat mentre arrencàvem 11Onze

4min lectura

11Onze explica en un documental els entrebancs que

11Onze

11Onze arriba el doble de fort

2min lectura

2021 ha estat l’any que ha vist néixer 11Onze.11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Bona iniciativa!👍

 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Orgull de se client d’11Onze.

 4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Fa molta il·lusió llegir com anem creixent,gràcies equip 11Onze

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Moltes gràcies, Alícia, des del primer dia que hem fet aquest camí junts…

   Fa 2 anys
 5. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Sí, es un punt emotiu, a mí tmb em passa. Gràcies equip d’onze!

 6. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  L´enhorabona, és emocionant llegir aquestes notícies. Quina bona feina !!

  • Mireia Cano says:

   Gràcies, Mercè! És tot un èxit poder compartir aquestes bones notícies! 💛

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play