11Onze Segurs, protagonista a la premsa britànica

El llançament d’11Onze Segurs no ha passat desapercebut més enllà de les nostres fronteres. Diversos mitjans de comunicació internacionals es fan ressò de l’entrada d’11Onze en el mercat de les assegurances gràcies al seu acord amb Tuio.

 

Els mitjans de comunicació internacionals indiquen que l’acord d‘11Onze amb la companyia d’assegurances Tuio permet oferir “una proposta única” en el mercat, amb una assegurança per a la llar “àgil, transparent i assequible”. De fet, els mateixos mitjans destaquen que aquesta assegurança per a la llar “és entre un 15 i un 20 % més barata que la mitjana de les pòlisses del mercat”.

Les notícies publicades remarquen que 11Onze Segurs suposa un trencament amb el model tradicional d’assegurances, que “intenten estalviar en sinistres per mantenir els beneficis”. Per contra, en el nou model d’11Onze Segurs, el 25 % de l’import que es paga va per a la companyia d’assegurances i el 75 % restant es dedica a donar cobertura als sinistres i a donacions a les ONG.

 

Una proposta senzilla

A més, els mitjans internacionals coincideixen en reproduir declaracions del president d’11Onze, James Sène, en què recalca la voluntat de la companyia d’oferir eines que permetin a la comunitat reduir “les seves despeses essencials”. D’aquí el llançament de “la millor assegurança per a la llar al millor preu i amb beneficis per a la societat”. Sène remarca la sencillesa de la proposta, que elimina “la paperassa innecessària i les clàusules ocultes”.

Un altre aspecte destacat pel president d’11Onze és el compromís d’aquesta empresa amb la societat, motiu pel qual “la major part dels beneficis no es reparteixen entre els accionistes i els directius, sinó entre les ONG que escullen els clients”. En aquesta línia, les notícies publicades a mitjans del Regne Unit assenyalen que el soci d’11Onze per a aquest producte és una B Corp certificada per la seva voluntat de tenir un impacte possitiu a la societat.

Pots consultar les notícies originals publicades a ‘Finextra’ i ‘Fintech Finance’.

 

Si vols conèixer una assegurança justa per a la teva llar i per a la societat, descobreix 11Onze Segurs.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

La millor assegurança de la llar amb 11Onze Segurs

3min lectura

Seguint amb els objectius fundacionals d’11Onze oferim

11Onze

El simulador d’11Onze Segurs

2min lectura

Des d’11Onze Segurs hem posat en marxa un nou model

Management

Vuit punts a revisar en una assegurança

6min lectura

Has revisat les cobertures de l’assegurança de la llar?11Onze 11Onze
  1. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
    Pere Maria

    Ho tinc pendent, l’assegurança.

  2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
    Manel

    👏👏👏 Això és senyal q la feinada q feu per la nostra comunitat, lesteu fent bé

Deixa una resposta

App Store Google Play