11Onze Segurs a la premsa internacional

Fintech Finance News, publicació de referència de la comunitat fintech internacional, es fa ressò de la col·laboració entre 11Onze Segurs i la mútua catalana Mussap. 

 

La fintech comunitària 11Onze entra en el sector de les assegurances de vehicles amb la mútua sense ànim de lucre Mussap

11Onze, la fintech comunitària líder a Europa ha entrat en el sector de les assegurances de vehicles en associar-se amb Mussap, una mútua d’assegurances que presta serveis a la comunitat catalana a Espanya.

La demanda per aquest producte va venir de la comunitat. La fintech comunitària, que va llançar el seu producte d’assegurances de llar a principis d’aquest any, va veure la necessitat de donar als membres de la seva comunitat una opció justa i rendible per a l’assegurança de vehicles.

James Sène, President de 11Onze, va explicar: “Llancem una enquesta preguntant quins productes d’assegurances interessarien als nostres clients i l’assegurança de vehicles va ser la més votada. Així que ens vam posar a buscar opcions per a oferir una assegurança de vehicles que fos creïble, justa i rendible. Arribàrem a un acord amb la mútua catalana Mussap, ja que, a diferència d’altres entitats, una mútua d’assegurances com Mussap no té ànim de lucre. A més, els mutualistes són copropietaris i els beneficis es reinverteixen en la mateixa entitat per a millorar els serveis i les aportacions dels seus socis. A més, 11Onze ha aconseguit un descompte addicional del 5% per als seus socis”.

11Onze ofereix tres tipus d’assegurances a tercers (a tercers, a tercers amb cobertura de vidres i a tercers ampliats), però a diferència d’altres asseguradores, inclouen assistència mèdica, recursos contra multes i assistència en viatge des de l’opció més bàsica.

“Tot i que posem a la teva disposició un simulador d’assegurances perquè puguis obtenir un pressupost de manera senzilla i ràpida, els agents de 11Onze estan disponibles les 24 hores del dia per a respondre a qualsevol pregunta o resoldre qualsevol dubte que puguis tenir. A més, continues tenint l’opció que un agent faci la simulació per tu”, afegeix Sène.

11Onze confia en la popularitat del producte, ja que la demanda de la seva assegurança de llar ha estat intensa.

“La nostra assegurança de llar és molt competitiva i ofereix tarifes entre un 15 i un 20% més barates que altres assegurances. A més, fa servir un procés de plataforma totalment en línia amb el qual l’usuari pot contractar el servei amb la possibilitat de pagament anual o mensual que es pot cancel·lar en línia en qualsevol moment. El nostre soci ofereix un temps de resposta de 3 hores per a emergències i un màxim de 24 hores per a no emergències i de nou amb un procés d’autoservei totalment digitalitzat.”

11Onze creu que el seu producte d’assegurances de vehicles tindrà un acolliment i un interès similars.

Fintech Finance News
Pots llegir l’article original aquí:

Si vols descobrir la millor proposta per assegurar el teu vehicle entra a 11Onze Segurs, assegurances amb els valors d’11Onze.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Assegura el teu vehicle amb 11Onze

3min lectura

Després de la bona acollida de les assegurances...

11Onze

Quant estalvies amb 11Onze Segurs?

3min lectura

Un dels objectius fundacionals d’11Onze és...

11Onze

Prova el simulador d’11Onze Segurs

2min lectura

Des d’11Onze Segurs hem posat en marxa un nou model...Equip Editorial Equip Editorial
 1. Carles MarsalCarles Marsal says:
 2. Daniela SimónDaniela Simón says:
 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  Joan

  Completament d’acord amb tu Alícia!

 4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  • Oriol Garcia FarréOriol Garcia Farré says:
   Oriol

   Gràcies, Alícia! Sempre busquem el millor per la comunitat. Seguim a La Plaça.

   Fa 8 mesos

Deixa una resposta

App Store Google Play