11Onze, un referent de fintech comunitària

Raul Arribas, cap tecnològic d’11Onze, destaca en una entrevista realitzada per Fintech Talents el canvi de model radical que suposa aquesta fintech respecte al de la banca tradicional. El directiu d’11Onze repetirà com a ponent en una sessió centrada en criptoactius que s’emmarca en un nou esdeveniment sobre finances integrades organitzat per Fintech Talents.

 

“No hi ha una millor manera de conèixer els teus clients que dirigir-te a una comunitat específica”, indica Raul Arribas, cap tecnològic d’11Onze sobre el model d’aquesta fintech dirigida al conjunt dels catalans en una entrevista realitzada durant el FTT Embedded Finance & Super-Apps 2022. Arribas va ser un dels ponents d’aquest esdeveniment organitzat fa unes setmanes per Fintech Talents, una plataforma que aglutina a més de 200.000 professionals i emprenedors de l’ecosistema fintech.

El cap tecnològic d’11Onze va destacar el compromís de la comunitat d’usuaris de La Plaça, que “per a nosaltres ho és tot”, i va emfatitzar el paper de la formació financera per a que cadascun dels clients pugui escollir els productes més adients per a les seves circumstàncies. Sobre el model d’11Onze, Raul Arribas va afegir que “intenta estar molt a prop dels seus usuaris per entendre realment les seves necessitats, de manera que puguem crear productes i serveis que siguin especialment bons per a ells, no només per a nosaltres”. 

 

Un canvi de model revolucionari

En aquest sentit, Arribas va remarcar que aquesta fintech suposa un canvi de model radical respecte a la banca tradicional, que “en els últims 10 o 20 anys ha perdut la confiança de molts clients” perquè no han pensat en els usuaris quan intentaven vendre determinats productes, sinó en els beneficis del banc. En canvi, el model d’11Onze, com explica Arribas, es basa en formar als seus clients perquè sàpiguen quins dels productes que ofereix la fintech a través de la seva super-app s’adiuen amb les seves necessitats.

Per als clients “és molt refrescant” passar d’una situació en què veuen els productes que els ofereix la banca tradicional com “una trampa” a “tenir una institució que funciona totalment al revés”, que no intenta col·locar-los productes amb calçador, sinó que compta amb una sèrie de bons productes i simplement planteja al client ”vine i escull els que siguin adients per a tu”, explica Arribas.

 

 

Els debats i ponències del FTT Embedded Finance & Super-Apps 2022 van reunir a Londres representants dels grans actors de la banca minorista, fintechs, asseguradores i empreses tecnològiques per a analitzar un mercat potencial de set bilions de dòlars, el de les finances integrades o ‘embedded finance’.

Raul Arribas va participar en una de les sessions de l’itinerari d’estratègia, centrada en les denominades “superapps”, que estan redefinint els serveis financers. En la mateixa sessió eren presents representants d’un gegant com JP Morgan Chase, que aportava la perspectiva de la banca tradicional; Ziglu, que oferia la visió d’un neobanc; Paysme, una fintech centrada en serveis a pimes; i Marqeta, que va moderar la sessió.

El cap tecnològic d’11Onze també serà un dels ponents de FTT DeFi 2022, un nou esdeveniment sobre finances integrades o ‘embedded finance’ que se celebrarà el pròxim 12 de juliol a Londres i que torna a organitzar Fintech Talents. En concret, Raul Arribas participarà en una sessió sobre criptoactius juntament amb representants de IOTA Foundation, Fiat Republic i CryptoSimple. Els participants analitzaran les noves formes de finançament a través de la ‘tokenització’ d’actius, les criptomonedes estables (‘stablecoins’) i la infraestructura de ‘blockchain’ per a donar suport a l’adopció d’actius digitals.

 

11Onze és la comunitat fintech de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

El futur de les finances a Fintech Talents

5min lectura

11Onze aporta la seva visió en un prestigiós esdeveniment

Premsa

11Onze lidera el model fintech

2min lectura

El 2021 va ser l’any del naixement d’11Onze i el 2022

Premsa

“Tot en 11Onze és extraordinari”

5min lectura

La plataforma líder en el sector del processament deEquip Editorial Equip Editorial
 1. Daniela SimónDaniela Simón says:
  Daniela

  Gràcies

 2. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 3. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  No estan al meu abast les noves i futures tecnologies, però gaudeixo al sentir “the
  catalan people” i “La Plaça” Gràcies Raul.!

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Tens raó, un orgull… Moltes gràcies pel teu comentari, Mercè!!!

   Fa 2 anys
 4. Jesus Manuel Nuňez TizadoJesus Manuel Nuňez Tizado says:
  Jesus Manuel

  Molt bé

 5. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
 6. Jordi FerréJordi Ferré says:
  Jordi

  Veig que sempre poseu els noms dels carrecs en anglès. No podeu posar-los en català?

 7. Carles MarsalCarles Marsal says:

Deixa una resposta

App Store Google Play