11ONZE TV

La Plaça | Territori 17: Dinars de Nadal

Ja queden pocs dies pels àpats de les festes nadalenques que reuneixen família i amics al voltant de la taula per compartir plats de la cuina tradicional catalana. En un nou episodi de La Plaça, Adrià Subirana, Xef executiu de l’Oyatsu Lab, i Gemma Vallet, directora d’11Onze District, ens parlen dels dinars de Nadal equilibrats i de com la cuina d’aprofitament ens pot ajudar a amortir la despesa econòmica d’aquestes festes.

01:45 Despesa mitjana per família

04:07 Un menú equilibrat

04:59 Productes de temporada

06:22 Sant Esteve

08:16 Postres

La Plaça és una secció del magazine radiofònic Territori 17, de La Xarxa, que uneix quatre territoris connectats per la C-17: el Vallès Oriental, el Moianès, Osona i el Ripollès.

11Onze
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
    Jordi

    Pollastre rostit!! Gran Plat!!🤩

Deixa una resposta

També et pot interessar

Cultura

Cuina d’aprofitament a Àsia

04:47

Veurem com amb el sobrant de dos plats totalment diferents

Benestar

Alimentació, salut i medi ambient

04:06

En aquest vídeo parlaré de la relació entre el que mengem, la

Sostenibilitat

La Plaça – Territori 17: Compres sostenibles

15:27

En parlem en un nou episodi de La Plaça, amb la presència de



App Store Google Play