Ja queden pocs dies pels àpats de les festes nadalenques que reuneixen família i amics al voltant de la taula per compartir plats de la cuina tradicional catalana. En un nou episodi de La Plaça, Adrià Subirana, Xef executiu de l’Oyatsu Lab, i Gemma Vallet, directora d’11Onze District, ens parlen dels dinars de Nadal equilibrats i de com la cuina d’aprofitament ens pot ajudar a amortir la despesa econòmica d’aquestes festes.
01:45 Despesa mitjana per família
04:07 Un menú equilibrat
04:59 Productes de temporada
06:22 Sant Esteve
08:16 Postres
La Plaça és una secció del magazine radiofònic Territori 17, de La Xarxa, que uneix quatre territoris connectats per la C-17: el Vallès Oriental, el Moianès, Osona i el Ripollès.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.
Gràcies!
Pollastre rostit!! Gran Plat!!🤩