Últim dia per comprar monedes d’or per Reis!

Avui és la data límit per fer una compra de les monedes d’or que 11Onze ofereix per regalar, si vols tenir-les per Reis. No t’ho pensis i fes la comanda perquè t’arribin a temps!

 

Les monedes d’or per regalar que ofereix 11Onze des de l’1 de desembre s’han convertit en el regal estrella d’aquestes festes de Nadal. L’estoc de monedes Krugerrand 2020 es va esgotar en deu dies, però encara es poden comprar monedes Krugerrand 2022 i Britannia.

Recordem que cada client que fa una comanda rep la moneda o monedes d’or amb una postal de Nadal i un val daurat acreditant compra. El val és personalitzat amb el valor de la compra, el nom del comprador i de la persona a la qual li fa el regal. L’enviament és gratuït per als clients d’11Onze amb comte d’El Canut, i té un cost de 9,99 € per a la resta de compradors.

Si vols regalar una d’aquestes monedes d’or pel dia de demà i vols que t’arribi per Reis, ens ho has de confirmar avui perquè el paquet t’arribi a temps. En el cas que hi hagi trencament d’estoc de monedes, les comandes que entrin el 29 de desembre rebran el val amb la postal per Reis, i la moneda tan aviat com es reposi l’estoc. Així que si vols fer una comanda, omple aquest formulari i un agent d’11Onze es posarà en contacte.

 

Fins ara, amb Preciosos 11Onze es podien fer compres de lingots d’or. A partir d’ara, també oferim l’opció de comprar monedes d’or Krugerrand i Britannia. Pel dia de demà, regala or.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Com comprar monedes d’or pel dia de demà

3min lectura

El regal estrella d’aquestes festes arriba de la mà d’11Onze.

11Onze

Esgotades les monedes Krugerrand de 2020

2min lectura

És un regal perfecte per aquestes festes i així ho ha entès

11Onze

Obrint un regal pel dia de demà

2min lectura

Els clients ja fa dies que estan rebent les monedes d’or pel dia11Onze 11Onze
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  3. Jordi MorenoJordi Moreno says:
    Jordi

    👏👏👏👏🤩👌

Deixa una resposta

App Store Google Play