Les tendències d’inversió pel 2022: on invertir?

La pandèmia que hem viscut els últims dos anys ha estat històrica i, tot i que encara afecta l’economia, és evident que els mercats borsaris han recuperat el ritme el 2021. Tanmateix, no és tan clar si podem esperar el mateix del 2022. Quines seran les tendències d’inversió d’un any que es preveu marcat per la inflació i la variant òmicron?

 

La volatilitat i inestabilitat dels mercats provocades per la incertesa i les restriccions causades per la pandèmia no ens abandonaran aquest any nou. Així i tot, l’emergència de noves tendències d’inversió, al costat d’actius més establerts, com les criptomonedes, que no han perdut la seva popularitat, seran claus per definir el 2022, en què s’espera que el consumidor sigui la punta de llança de la desitjada recuperació.

És previsible que, a les plusvàlues borsàries experimentades durant els darrers anys per part de les empreses tecnològiques, s’hi afegeixi un interès creixent en les finances sostenibles i ESG a les carteres d’inversió.

Com ens explica el cap de producte senior d’11Onze, Jordi Sánchez, “abans d’invertir hem de tenir en compte que les restriccions i la inflació frenen i perjudiquen l’economia”. Però seguint una tendència que ja es va veure el 2021, “aspectes com la tecnologia, la renda variable, la inversió sostenible i les matèries primeres seran la gran aposta de cara al 2022”. 

Per saber en detall quins riscos i tendències hem de tenir en compte a l’hora d’invertir els nostres diners aquest any, pots veure la resta de consells i previsions sobre inversions que ens ofereix Jordi Sánchez al vídeo de sota.

11Onze s’està convertint en un fenomen com a primera comunitat fintech de Catalunya. Ara, llança la primera versió d’El Canut, la super app d’11Onze, per a Android i Apple. Des d’El Canut es pot obrir el primer compte universal al territori català.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Economia

Com afectarà l’òmicron a l’economia?

3min lectura

La forta recuperació econòmica postcovid segueix avançant

Invertir

ETF, la nova tendència d’inversió

3min lectura

Us apropem un nou concepte financer: els ETF o fons cotitzats.

Sostenibilitat

Bons verds

4min lectura

L’emissió de bons verds, orientats a finançar projectes sostenibles, segueix a l’alçaEquip Editorial Equip Editorial
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manuel

  Trobo interessant el ETF de criptos i la inversió en or o plata

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Sí; tant per la diversificació en el cas dels ETF, com per la inversió “refugi” dels metalls preciosos, s’entreveuen com a bones alternatives.

   Fa 2 setmanes
 2. Daniela SimónDaniela Simón says:
 3. Daniela SimónDaniela Simón says:
  Daniela

  👏👏👏

 4. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc

  Bona informació. Gràcies

 5. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  alicia

  Gràcies Jordi, m’agradat el primert ETF amb ethereum i el tema de l’or i altres metalls,i m’ha sorprès gratament les empreses begy
  Ja tinc en que pensar si vull invertir👍

 6. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 7. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play