“Si la comunitat hi guanya, jo també hi guanyaré”

Molts de vosaltres m’heu vist per la Plaça, però us vull explicar una mica millor qui soc i la meva feina com a CEO Executive Assistant d’11Onze.

 

Núria Rambla, CEO Executive Assistant d’11Onze

 

L’inici de la meva carrera laboral va ser en una caixa d’estalvis, on vaig treballar durant uns quants anys gestionant els riscos d’una cartera d’empreses, bàsicament pimes. La meva feina consistia a fer un seguiment, analitzar-les, assessorar-les i procurar el millor producte, normalment de finançament, perquè poguessin fer créixer el seu negoci. 

En ser una caixa d’estalvis, aparentment mirava per la comunitat, però va arribar un punt on les ànsies de beneficis els van fer perdre el nord. Ens vam allunyar molt en la manera de fer i l’ètica amb els clients, tot plegat no s’ajustava gens amb els meus valors personals i vaig decidir seguir el meu camí fora del sector bancari.

He estat treballant en el món de les pimes i start-ups, i, com us podeu imaginar, vivint: dificultats, entrellats, canvis, impostos, crisis, covid… fins que un bon dia, quasi per casualitat, vaig veure un anunci d’11Onze, que em va seduir a l’instant.

 

Us preguntareu què necessites per treballar a 11Onze?

A part de tenir iniciativa i ser emprenedor, sobretot, has de tenir una mentalitat molt oberta, d’empresa emergent, saber conviure amb la incertesa, tenir una capacitat d’adaptació al canvi molt alta, i tot plegat saber-ho fer amb un bon somriure i optimisme!

La primera sorpresa a 11Onze va ser quan em van anunciar que una de les meves tasques seria gravar vídeos! Jo? Presentant un vídeo? I què volen que expliqui? Jo no m’havia posat mai davant d’una càmera a explicar res.

Però quan entens el sentit dels vídeos queda molt clara la seva utilitat, i veus que ho has de fer. Per una banda, aconsegueixes que la comunitat aprengui amb tu i pugui prendre decisions per si mateixa. I, per altra banda, que et conegui, perquè no ens enganyem, amb el tema online i tanta tecnologia, una fintech pot arribar a ser molt freda si no saps qui hi ha a l’altra banda. Per tant, no ho vaig dubtar gens, i formo part de les persones que habitualment publiquem vídeos a la Plaça.

La CEO Executive Assistant? En què consisteix la seva feina?

És una de les definicions més difícils d’explicar perquè consisteix en un conjunt de tasques molt diferents. Això si, totes elles estan encarades a fer que les coses passin i sembli que flueixin per si soles, amb els mínims entrebancs.

Faig tasques tan diverses com portar la gerència de les oficines, facilitant que tot estigui en ordre, amb el material disponible i procurant el necessari perquè s’hi puguin reunir els diferents equips per avançar amb els nostres projectes, organitzar esdeveniments d’empresa, muntar una ronda d’inversors, amb tot el que això comporta, i fins i tot comprar una nevera per posar els gelats d’aquest estiu…

El meu càrrec té implícit uns elements clau de confidencialitat, discreció, visió… I també paraules com coordinació, gestió, supervisió, seguiment, comunicació… formen part del meu dia a dia. Dos cops per setmana ens reunim amb tota la directiva en unes reunions que anomenem Manco (Manage Corporate). Els dilluns es parla més dels objectius de la setmana de cada departament, i els dijous comentem les fites aconseguides. 

Una de les meves tasques durant aquestes reunions és redactar els resums, que de vegades no són fàcils de fer perquè es parla de coses molt tècniques, amb noms i sigles d’empreses, productes o tecnologies que no has escoltat mai. Per sort formem un bon equip i estem aprenent molt de tots i de temes ben diversos.

 

Quin és el meu gran secret?

La generositat, però no parlo de regalar objectes físics, sinó de compartir coneixements, estratègies i fer que l’altre hi guanyi.

Tenint present que si faig que els altres vagin bé, jo també aniré bé. Aquest pensament és quasi calcat a la filosofia d’11Onze amb la seva gent. Si la comunitat hi guanya, jo també hi guanyaré. Suposo que per aquest motiu em sento tan a gust treballant aquí.

 

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

L’art de crear una marca

4min lectura

Durant tots els anys de la meva trajectòria professional en el

11Onze

“Hem de cuidar el sector primari”

3min lectura

Amb la crisi agroalimentària i la pujada de preus generalitzada

11Onze

“Amb els estalvis al compte, perds diners”

4min lectura

Núria Rambla visita l’Estat de la Nació per parlar de rendibilitzar11Onze 11Onze
 1. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Aquest estiu, Núria, deus haver comprat més d’una nevera.

 2. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  Si em vaig registrar a La Plaça va ser per enriquir els meus coneixements de finances i també per l’enfoc social de la comunitat. N’estic més que satisfet. Gràcies.

 3. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Molt bé.

 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 5. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Carai, amb aquest entusiasme Núria ja tinc ganes de venir a treballar amb tu😂. Gràcies per per ensenyar-nos com es per dintre 11onze

  • Núria Rambla Vilamitjana says:

   Moltes gràcies Carles, a 11Onze m’hi trobo com a casa i aquesta bona sensació es transmet.

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play