Preciosos 11Onze porta 8 kg més d’or a La Plaça

11Onze ha finalitzat la segona compra col·lectiva d’or de la nostra comunitat. Les dades confirmen que l’èxit de la primera ronda no va ser producte de la casualitat i Preciosos 11Onze segueix superant expectatives. La tercera comanda ja està en marxa!

 

Més de 270 lingots en pesos que van des de 2,5 g fins a 100 g, amb una quantitat total de gairebé 8 kg, subratllen la bona acollida que ha tingut la segona ronda de compra col·lectiva d’or per part dels clients de la nostra comunitat. Si sumem la primera ronda, el total d’or adquirit és de 19 kg. Com explica Raul Casado, cap de màrqueting i vendes d’11Onze (CMSO), “l’èxit continua gràcies a la bona execució de la primera compra, que s’ha notat en la confiança que ens han donat els nostres clients en aquesta segona ronda”.

Sens dubte, la bona acollida de Preciosos 11Onze s’ha de celebrar, però no pot ser una excusa per adormir-se. Ser pioners en oferir un producte únic en el mercat comporta un procés d’aprenentatge i millora en constant evolució. “Hem millorat tot el procés de comunicació amb el client. La proactivitat ja la teníem, però hem incrementat la rapidesa de resposta a les persones que podien tenir algun dubte”, apunta Casado.

“Deixar els termes ben clars amb una comunicació fluida amb el client a través dels nostres agents és fonamental”.

Un mercat saturat per la demanda

La incertesa econòmica i una inflació desbocada han esperonat molta gent a convertir part dels seus estalvis en or, el valor refugi per excel·lència. L’auge de les compres d’or ha sigut tan gran que l’embut de compradors ha col·lapsat la producció de les refineries, de manera que no donen l’abast per subministrar la creixent demanda. 

En aquest context, les compres col·lectives de grans quantitats d’or són clau a l’hora de poder negociar un millor preu de compra i agilitzar les transaccions. És aquí on el poder de la comunitat marca la diferència i empodera a les persones per a poder competir de tu a tu amb grans inversors.  

Com detalla Isaac Sène, cap de producte d’11Onze, “actualment estem treballant per oferir fórmules més competitives per als nostres clients”, ja que les existències i disponibilitat dels proveïdors és molt escassa i , per tant, s’està treballant en “fórmules per abaratir encara més els nostres serveis, afegint nous actors a la nostra cadena de subministrament”.

Quan un futur incert és bona notícia

Les tensions geopolítiques, la crisi del deute sobirà dels Estats i la pujada del preu del diner per part dels bancs centrals per fer front a la inflació fan pensar que l’economia està arribant a un final de cicle. Grans poders econòmics, com els Estats Units, poden entrar en recessió el 2023. Aquestes previsions de creixement poc optimistes auguren un augment de la demanda dels metalls preciosos.

“Tot i la turbulència que hem viscut als mercats, l’or no s’ha vist massa afectat al respecte, mostra de la solidesa en moments abruptes”.

“Crec que el soroll de fons d’una potencial recessió en els pròxims dos anys marca una potencial oportunitat de compra ara mateix. Grans bancs, sobretot als Estats Units, avisen que la política antiinflacionària de la FED pot arrossegar-nos a una recessió”, afirma Sène.

I segueix: “Hem d’estar atents a les xifres d’empreses orientades a la venda ‘retail’, un termòmetre o indicador interessant per avaluar l’estat o percepció de l’economia per part del públic general. Grans noms ja han començat a anunciar reducció en els seus marges a causa de la situació actual i baixades considerables en algunes categories de productes claus per als seus models de negoci, la qual cosa no és massa bona notícia”.

El temps dirà si estem davant d’una crisi econòmica transitòria o, com afirmen molts analistes financers, una que va per llarg. Mentrestant, per al comú de la població, diversificar els estalvis amb la compra d’or segueix sent una de les millors opcions per protegir-se davant la incertesa econòmica. Des d’11Onze posem les eines per fer-ho possible, i ja estem treballant en la tercera compra d’or per a la nostra comunitat.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

En marxa la primera compra d’or d’11Onze

3min lectura

La resposta de la comunitat ha estat massiva i ja s’està

Estalvis

Davant la crisi que ve, diversifica l’estalvi

6min lectura

El reconegut economista Robert Kiyosaki ha pronosticat “una

Economia

La pujada del petroli que ens apropa a la crisi

5min lectura

La recuperació de la demanda i del consum del 2021 ha disparat11Onze 11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Enhorabona equip 👏👏👏 Anem a per la 3ra!!

 2. Felip Tortosa EspadaFelip Tortosa Espada says:
  Felip

  Hola, sóc nou a la placa, com es pot adquirir aquest fantàstic or, que en parleu?

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Bona tarda, Felip! Ja et trucaré i en parlem. Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Fa 2 anys
 3. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Bon article.

 4. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Molt bé, 👌 felicitats a tot l’equip 11. Seguim

 5. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  És evident que 11Onze no és un neobank ni una fintech amb serveis només de cobraments i pagaments. És una Fincom que destil·la confiança.

 6. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Això és fantàstic!!!!
  Per cert ja s’han resolt les incidències dels lingots de 25g de la primera comanda?

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Doncs sí, la compra d’or està sortint força bé per tothom, i que amb el temps pugi de valor i tothom content… Crec que tot va força bé i que ja està tot arreglat… Moltes gràcies pel teu comentari, Manel!!!

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play