Pel dia de demà, a la premsa internacional

La campanya de venda de monedes d’or per regalar impulsada per 11Onze com a regal per aquestes festes, acapara l’interès de mitjans internacionals especialitzats com Finextra i UK News Group.

 

Podeu llegir els articles originals, de Finextra i de UK News Group. En transcrivim alguns fragments.

La fintech comunitària europea insta els seus membres a apostar per l’or aquest Nadal.

A moltes comunitats de tot Europa, familiars i amics intercanviaran regals, diners i bones notícies aquest Nadal; així que, en línia amb la seva missió d’ajudar la seva comunitat a crear riquesa, la comunitat fintech 11Onze ofereix monedes d’or com a regal als membres i usuaris.

James Sène, president de 11Onze, explica els motius de la campanya: “Vivim temps d’incertesa. Ens enfrontem a una inflació galopant, a la depreciació de l’euro ia la guerra a Europa. En aquests temps, en què hi ha incertesa sobre el futur de les monedes fiduciàries, creiem que invertir en or és la decisió correcta. Com a regal, no perdrà valor amb el temps i es pot convertir en efectiu ràpidament, el valor del qual no farà res més que revaloritzar-se”.

Des de la suspensió dels acords de Bretton Woods el 1971, que va suposar l’abandonament del patró or, la suma dels bitllets i del crèdit dels bancs comercials s’ha multiplicat per més de 30, cosa que equival a la seva depreciació dels diners. L’or, en canvi, n’ha vist multiplicat el valor per 38. De fet, des del desembre del 2015, l’or s’ha revaloritzat més d’un 40 % davant l’euro.

Prenent prestada una mica de la màgia de Charlie i la fàbrica de xocolata, de Roald Dahl, 11Onze ofereix als seus compradors, juntament amb les monedes, una postal nadalenca i un tiquet d’or personalitzat que certifica la compra de l’or.

Toni Mata, Director de Continguts i Mitjans de Comunicació de 11Onze, que dirigeix la campanya, ha declarat: “El bitllet d’or d’11Onze connecta directament amb la fantasia creada per Roald Dahl a la novel·la Charlie i la fàbrica de xocolata. Allà, els nens que trobaven el bitllet daurat dins de la rajola de xocolata eren convidats a visitar la fàbrica de xocolata de l’estrafolari Willy Wonka. El bitllet daurat de 11Onze no servirà per portar cap nen a conèixer l’Oompa Loompa, però garantirà que tinguin or per al futur”.

Si vols fer un regal pel dia de demà, regala or. T’expliquem com comprar monedes d’or amb 11Onze durant aquestes festes.

 

Fins ara, amb Preciosos 11Onze es podien fer compres de lingots d’or. A partir d’ara, també oferim l’opció de comprar monedes d’or Krugerrand i Britannia. Pel dia de demà, regala or.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Dates límit per comprar monedes d’or

2min lectura

Si vols regalar or pel dia de demà i el vols tenir en una data

Cultura

L’esperit nadalenc en un bitllet daurat

5min lectura

Willy Wonka va posar 5 bitllets daurats dins les seves

11Onze

Esgotades les monedes Krugerrand de 2020

2min lectura

És un regal perfecte per aquestes festes i així ho ha entès11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Nuria GomezNuria Gomez says:
 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Felicitats!!!! Sou molt grans

 4. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Enhorabona!! 👏👏👏👏👌🥳

Deixa una resposta

App Store Google Play