L’esperit nadalenc en un bitllet daurat

Willy Wonka va posar 5 bitllets daurats dins les seves xocolatines per buscar l’hereu de la seva fàbrica de xocolata. Ara pots regalar un bitllet daurat als teus éssers estimats perquè sàpiguen que els has comprat monedes d’or.

 

L’escriptor gal·lès d’origen noruec Roald Dahl és un dels autors infantils i juvenils més cèlebres de la història de la literatura. ‘Matilda, Charlie i la fàbrica de xocolata’, ‘James i el préssec gegant’ i ‘Els Gremlins’ són només alguns dels títols més celebrats d’un autor que va vendre més de 100 milions de llibres. Tants, que si els poséssim tots junts, serien tan grans com la piràmide de Giza.

Dahl va ser capaç de capturar l’imaginari infantil i de connectar amb els lectors d’una manera realment estimulant. Les seves són històries sorprenents que no menystenen la intel·ligència dels joves lectors, ans al contrari. I, sobretot, es tracta d’un escriptor capaç de crear novel·les divertides de llegir però amb uns nivells de lectura d’una profunditat extraordinària. 

A ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’, el petit Charlie és el fill d’una família pobra que viu a la ciutat on hi ha la gran fàbrica de xocolata de Willy Wonka. És un inventor increïble i extravagant que es va distanciar del seu pare pels dolços. El seu pare era dentista i ell era un apassionat de les llaminadures. La divergència va ser total i, des d’aleshores, Willy Wonka es dedica exclusivament a la feina i detesta la idea de família. A la fàbrica hi viu i hi treballa, ajudat pels Oompa Loompa, uns éssers màgics capaços de satisfer totes les necessitats de l’estranyíssima fàbrica de Willy Wonka.

La novel·la arrenca en un hivern gris i fred amb la família d’en Charlie passant penúries. Perquè la fàbrica està tancada i la seva família ja no hi pot treballar. Fa anys que en Willy Wonka s’ha reclòs a la seva fàbrica i la població s’ha empobrit. Però passa una cosa extraordinària: en Willy Wonka busca successor. Algú que treballi amb ell i que pugui heretar la fàbrica. Per això a 5 de les seves famoses pastilles de xocolata hi ha col·locat bitllets daurats.

Els nens que n’aconsegueixin un tindran dret a visitar la fàbrica i, qui sap, potser quedar-se-la. Després d’un seguit de peripècies, l’escollit és en Charlie, que de seguida proposa traslladar-se a la fàbrica amb la seva família. Aquesta idea és rebutjada de ple per en Wonka, que no entén com en Charlie pot preferir la seva família a la feina en una meravellosa fàbrica com la seva. A poc a poc, però, en Wonka s’adonarà que en Charlie té raó i que la família ha d’ocupar un lloc central en les nostres vides, juntament amb la feina, però sense deixar que aquesta s’imposi. L’any 2005 Tim Burton va adaptar la novel·la per al cinema, amb una pel·lícula protagonitzada per Johnny Depp.

 

L’esperit nadalenc en una novel·la

No és aquest el sentit veritable de Nadal? Ser capaços de valorar els moments amb la gent que estimem, per davant de les obligacions del dia a dia de la resta de l’any? Dahl sembla haver estat un precursor del que ara s’anomena conciliació laboral, sense renunciar a la passió per la feina, a la màgia i a la imaginació.

Enguany, 11Onze mira de recollir l’esperit de tot plegat amb un bitllet d’or per regalar als nostres éssers estimats. Un bitllet d’or que no dona accés a cap fàbrica, sinó que certifica que t’acaben de regalar monedes d’or.

Willy Wonka va escollir un bitllet d’or per posar a les seves xocolatines i sabia ben bé perquè ho feia: un bitllet daurat et diu que allò és realment valuós, perquè tots sabem que l’or és un valor segur i garanteix prosperitat. Per aquest motiu, des d’11Onze creiem que el millor regal pel dia de demà per als nostres éssers estimats és l’or. Un regal en forma de monedes d’or (Krugerrand o Britannia) que es poden encarregar des de 220 €. L’enviament inclou una postal de Nadal exclusiva i un bitllet d’or certificant la compra i el destinatari. D’aquesta manera, el regal és personalitzat.

 

Com comprar el bitllet d’or i les monedes d’11Onze

Per sol·licitar informació sobre la compra de monedes d’or només cal omplir aquest formulari. Un agent d’11Onze es posarà en contacte amb vosaltres i us informarà de tot el procés.

Aquestes festes, el regal perfecte per als teus éssers estimats el trobaràs a 11Onze. Pel dia de demà, or!

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Un regal pel dia de demà

3min lectura

11Onze posa en marxa la venda de monedes d’or per regalar.

Estalvis

El valor de l’or davant la incertesa econòmica

5min lectura

Tot i que els grans organismes econòmics internacionals

Invertir

Hauries d’invertir en or?

2min lectura

La incertesa econòmica persistent i una inflació que no afluixa han creat un escenari onEquip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
    Joan

    Gràcies 11Onze!!

  2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
    Jordi

    Gran detall!!👏👏👏

Deixa una resposta

App Store Google Play