Dates límit per comprar monedes d’or

Si vols regalar or pel dia de demà i el vols tenir en una data concreta, et llistem fins a quan pots fer la comanda perquè t’arribi a temps.

 

Les monedes d’or que 11Onze ofereix per regalar pel dia de demà s’estan convertint en un dels regals estrella de les festes. En el moment que el client fa la compra es prepara tot i es fa l’enviament perquè arribi l’abans possible. Però hi ha dies festius entre mig i dates concretes en les quals tots volem tenir els regals a punt. Per això, hem llistat les dates límit perquè el paquet arribi a temps.

Durant les festes és tradició regalar diners a la gent que estimem. Però tenint en compte el context econòmic actual, si vols regalar alguna cosa que el dia de demà mantingui el valor la millor opció és regalar or. Per aquest motiu, 11Onze ha posat en marxa la venda de monedes d’or, que arriben amb una postal de Nadal i un bitllet d’or personalitzat certificant la compra. Pots demanar-ne més informació omplint aquest formulari.

 

Fins ara, amb Preciosos 11Onze es podien fer compres de lingots d’or. A partir d’ara, també oferim l’opció de comprar monedes d’or Krugerrand i Britannia. Pel dia de demà, regala or.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Un regal pel dia de demà

3min lectura

11Onze posa en marxa la venda de monedes d’or per regalar.

11Onze

Com comprar monedes d’or pel dia de demà

3min lectura

El regal estrella d’aquestes festes arriba de la mà d’11Onze.

11Onze

Esgotades les monedes Krugerrand de 2020

2min lectura

És un regal perfecte per aquestes festes i així ho ha entès11Onze 11Onze
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  3. Jordi MorenoJordi Moreno says:
    Jordi

    Ok, gràcies per l’antel•lació👏👏👏👌

Deixa una resposta

App Store Google Play