Novetats en els ingressos al teu compte 11Onze

Desapareix la limitació d’ingressar un màxim de 15.000 euros mensuals. Si ho desitges, ja ho pots fer setmanalment. T’expliquem les limitacions i els procediments a realitzar.

 

Des d’11Onze volem que els serveis financers siguin 100% segurs. Per això, respectant la normativa vigent, la quantitat máxima que pots ingressar al teu compte 11Onze és de 15.000 euros cada 7 dies naturals, sense haver de justificar.

 

Què passa si vull fer un ingrés superior a 15.000€ en menys de 7 dies?

Si un client fa un ingrés superior als 15.000 € en 7 dies naturals, siguin 15.001 € o 25.000 €, tot l’import quedarà bloquejat, no només el diferencial que superi els 15.000 €. Aquesta xifra quedarà retinguda perquè el nostre proveïdor financer, per la normativa que preveu el blanqueig de capitals, necessita validar que totes les operacions que superen els 15.000 € en 7 dies naturals compleixen fil per randa la Llei 10/2010.

Per desbloquejar l’import, el client tindrà 5 dies naturals per presentar una sèrie de documents per validar l’origen d’aquests diners. Un cop els documents presentats pel client són validats pel nostre proveïdor, els diners retinguts deixen d’estar-ho i passen a disposició del client immediatament. Si aquesta documentació no és presentada en el termini corresponent, la transferència serà retrocedida al compte d’origen.

Com accelerar els ingressos superiors a 15.000€

 • Pots fer un ingrés just per sota dels 15.000 €, esperar 7 dies naturals i, després, tornar a ingressar una quantitat de fins a 15.000 € més. Així t’estalvies els tràmits i la retenció temporal dels diners. Es poden fer tants ingressos seguint aquesta normativa com es vulgui, fins a disposar d’un saldo màxim al compte de 50.000 €. Si un client amb un saldo de 50.000 € al compte, fa un nou ingrés, que suposi superar el saldo, aquest ingrés serà retornat al compte d’origen un cop fetes les validacions pertinents.
 • Avisar de la teva voluntat a l’equip de Back Office d’11Onze, enviant un correu electrònic a [email protected]. D’aquesta manera podrem avançar-nos amb els tràmits de cada cas concret, i, per tant, fer més àgil el temps d’espera pel desbloqueig del saldo que quedi retingut. O, fins i tot, si tenim la documentació llesta abans de la transferència, ens podrem avançar al nostre proveïdor per advertir-lo i justificar la transferència que està a punt d’entrar. Així, segurament podrem reduir el periode de temps en que l’import estigui retingut. 
 • Aquests límits d’ingrés de 15.000 €, i de saldo màxim de 50.000 €, estan pendents de revisió, quan hi hagi canvis s’informarà ràpidament. Ara com ara, estem millorant el procés perquè sigui el menys feixuc possible per part del client, i que l’aprovació sigui més ràpida per part del nostre proveïdor.

11Onze és la comunitat fintech de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Economia

Tots els comptes en un sol lloc i més segurs

5min lectura

La PSD2 és la directiva europea que regula els serveis de

Esquemes de pagament a Europa

1min lectura

Què és la zona SEPA? Què són els PSD? On s'utilitza l'IBAN?

11Onze

El Canut s’actualitza

3min lectura

L’1 d’octubre del 2021 va néixer la nostra app, El Canut, la qual hem anat actualitzant11Onze 11Onze
 1. Laura León AmatLaura León Amat says:
  Laura

  Tan debò pogues fer un ingres setmanal ee 15.000€ ☺️… per un futur

  • Càrol RafalesCàrol Rafales says:
   Càrol

   Clar que sí, Laura! Tu no et rendeixis, la esperança és l’últim que es perd. Arribat el dia, nosaltres ja tindrem solucionat el tema dels límits 😉

   Fa 2 anys
 2. Pere SorianoPere Soriano says:
 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 4. Jesus Manuel Nuňez TizadoJesus Manuel Nuňez Tizado says:
  Jesus Manuel

  Molt bona notícia, 👏👏

 5. Angel SanglasAngel Sanglas says:
  Angel

  perfecte, apuntat.

 6. Guillem Maura RayoGuillem Maura Rayo says:
  Guillem

  Seguim creixent, Endavant !!!

 7. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Quan pugui ingressar 15000€ setmanalment ho tindré en conte.

 8. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Perfecte.
  Senyal que 11Onze es consolida com a proveïdor de serveis.
  Endavant!

 9. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Genial aquesta informació I genial explicat
  Gràcies

 10. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play