Com serà el mercat laboral del futur

El dimarts 13 de desembre a les 19 h el ‘Que no faltin!’ compta amb l’empresari David Garrofé. Si vols participar-hi, demana la teva plaça escrivint a [email protected].

 

Amb una baixa natalitat, faltarà mà d’obra. Amb la digitalització, desapareixeran unes feines i se’n crearan de noves. Amb la grandíssima mobilitat internacional, els nostres joves més talentosos estaran temptats de marxar a altres llocs amb millors condicions. Està preparada Catalunya pel mercat laboral del futur? Què els cal als nostres empresaris? Quines seran les feines més demandades?

En parlem el dimarts vinent al nostre vídeo-pòdcast d’educació financera, ‘Que no faltin!’. Per això comptarem amb l’empresari David Garrofé, que durant més de 30 anys va ser secretari general de Cecot. Serà una bona oportunitat perquè el públic d’11Onze pugui preguntar el que consideri necessari sobre aquest tema. Si voleu demanar plaça per participar-hi, podeu enviar un correu a [email protected].

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

11 idees per capgirar l’economia

4min lectura

Com podem transformar l’economia?

Economia

“Una revolució de la funció pública”

6min lectura

David Garrofé té un coneixement profund de les

Economia

La pèssima gestió dels fons Next Generation

9min lectura

Espanya només ha executat una tercera part dels fons europeus11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  Joan

  Moltíssimes gràcies! He après molt sobre el mercat laboral, i m’heu animat a seguir endavant amb els estudis! Moltíssimes gràcies de tot cor!

  • Núria Rambla Vilamitjana says:

   Molt bé Joan! ens ha deixat ben clar que la formació és bàsica i faltaran empleats qualificats a quasi tots els sectors. Gràcies!

   Fa 2 anys
 2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Serà molt interessant de seguir

 3. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  No podré està en directe però el seguir més tard👌

Deixa una resposta

App Store Google Play