Iu Alemany: “No caiem bé al ‘lobby’ financer”

11Onze celebra el seu primer aniversari amb el llançament del documental ‘En 4 dies’, on s’explica el procés de creació de la primera fintech comunitària de Catalunya i alguns dels entrebancs que ha posat la banca tradicional per fer descarrilar el projecte. El director de ‘Back Office’ i Atenció al client d’11Onze, Iu Alemany, torna a visitar l’Estat de la Nació i ens en fa cinc cèntims mentre detalla els motius de l’èxit de Preciosos 11Onze.

 

El camí no ha estat fàcil i encara queda molta feina per fer, però, com assevera Alemany, “ha valgut la pena des del primer dia, sabem que la recepció a tots els nivells ha estat espectacular, i només pot anar a més”. 11Onze ja és una realitat consolidada i basada en un projecte capdavanter que estrena una nova manera d’entendre els serveis financers al nostre país. Fonamentada en la confiança al voltant del nostre entorn més proper, amb el compromís de ser una entitat financera comunitària que posa les persones al centre.

El documentalEn 4 dies’, que es va estrenar el passat 22 d’abril a Barcelona, recull l’esforç, la il·lusió i la responsabilitat de l’equip que va crear El Canut, l’aplicació bancària d’11Onze. Però també explica les dificultats que s’han hagut de superar fins a arribar on es troba ara l’empresa. Era d’esperar que a una entitat que neix per fer tremolar els pilars de la banca tradicional no se li posin les coses fàcils, però, tot i això, l’equip fundacional s’ha trobat amb alguna sorpresa. Com diu Alemany, “no caiem bé al ‘lobby’ financer, ni a certs sectors del país”.

El proper pas és dur ‘En 4 dies’ a tots els racons de Catalunya, organitzant projeccions per associacions, ateneus o qualsevol que ho demani. Si vols organitzar una projecció del documental ‘En 4 dies’ al teu municipi amb un representant d’11Onze, pots escriure a [email protected]

L’excel·lent acollida de Preciosos 11Onze

Pel que fa a la campanya de Preciosos 11Onze, Alemany explica com s’ha fet la primera compra col·lectiva d’or des de la comunitat d’11Onze i la rellevància d’això per protegir els estalvis dels participants: “Som la primera entitat financera catalana que ha tret or amb la seva pròpia marca, mitjançant aquestes compres col·lectives d’or a gran escala, que permeten a la gent protegir els seus diners amb un valor refugi davant d’una crisi”.

Un escenari econòmic d’incertesa constant, on el conflicte a Ucraïna i una inflació desbocada fan difícil preveure el futur, explica la gran acollida d’aquesta iniciativa. Tanmateix, 11Onze ha de ser prou flexible per fer la compra col·lectiva en el moment adequat: “El mercat és complicat perquè la demanda d’or és molt alta, però hem volgut assegurar-nos que la compra es feia en les millors condicions per afavorir al màxim els nostres clients”, apunta Alemany.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Primer aniversari de La Plaça

4min lectura

11Onze celebra el primer aniversari de la comunitat el

11Onze

11Onze celebra 1 any

7min lectura

‘En 4 dies’ destapa les maniobres de la banca tradicional per fer descarrilar

11Onze

Comença la Primavera 11Onze

2min lectura

11Onze consolida el seu compromís de ser una entitatEquip Editorial Equip Editorial
 1. Pere SorianoPere Soriano says:
 2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Teniu previst treure en breu la possibilitat de compra venda d’accions? M’agradaria poder traspassar a 11Onze la meva cartera de valors.

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Encara no tenim una data prevista, Manel, tot anirà arribant, a veure per quan ho podrem tenir llest… Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Fa 2 anys
 3. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Que ja podem establir el patró d’or a les Peles o que???😜

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Ha, ha, ha, temps al temps, que tot anirà arribant… Moltes gràcies pel teu comentari, Jordi!!!

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play