Imprescindibles 11Onze és noticia al Regne Unit

UK News Group, la publicació de referència al Regne Unit sobre novetats empresarials, s’ha fet ressò de la gran acollida d’Imprescindibles 11Onze al mercat. El portal de notícies destaca la voluntat d’11Onze de “promoure un estil de vida ecològic i sostenible a Catalunya” i el fet que els filtres d’aigua Tapp Water permeten “reduir els residus de plàstic i estalviar”.

 

Aquesta és la traducció de la notícia publicada al portal d’UK News Group:

 

“TAPP”, de la start-up 11Onze, que promou un estil de vida ecològic i sostenible, obtè una gran acollida

 

D’acord amb la seva missió de promoure un estil de vida ecològic i sostenible a Catalunya, la comunitat fintech 11Onze va llançar TAPP, un filtre d’aigua revolucionari i fàcil d’usar que permet als consumidors reduir els residus de plàstic i estalviar.

 

El nou producte va ser acollit amb entusiasme per la comunitat per les seves característiques ecològiques i sostenibles.

“El llançament ha estat un gran èxit. Sabem que la nostra comunitat aposta per un estil de vida sostenible. Per a satisfer la seva demanda, hem llançat el nostre servei “Imprescindibles”, en el qual oferim alternatives ecològiques i econòmiques als productes bàsics d’ús diari en el mercat. TAPP és el primer de la sèrie”, va afirmar James Sène, president d’11Onze.

TAPP no sols contribueix a reduir les despeses en aquests temps d’inflació, sinó que també suposa una opció d’estil de vida saludable.

Sène va afegir: “Aquests ‘Imprescindibles’ són petites despeses quotidianes que, al final de l’any, tenen un gran impacte en les nostres finances. Per exemple, la simple instal·lació d’aquest filtre, que no requereix cap eina, equival a un estalvi de més de 1.100 euros a l’any per a una família de quatre membres. De gairebé 1.200 euros per la compra d’aigua embotellada a menys de 90 euros”.

Com és ben sabut, les ampolles de plàstic d’un sol ús i la producció d’aigua embotellada estan danyant els nostres ecosistemes, posant en perill la vida marina i contaminant la cadena alimentària.

El fet de beure aigua d’ampolles de plàstic continua sent un dels majors responsables. De fet, al llarg d’un any, una llar de tres persones genera aproximadament l’emissió de 274 kg de diòxid de carboni pel consum d’aigua embotellada. Utilitzar un filtre d’aigua permet reduir aquesta xifra a només 3 kg.

A més, l’aigua embotellada no sols és un problema important per al benestar del medi ambient, sinó també per a la nostra salut. Els estudis suggereixen que les ampolles d’aigua de plàstic d’un sol ús poden albergar centenars de partícules de plàstic, que estem ingerint amb l’aigua embotellada.

Sandra Molas, directora de vendes d’11Onze, va afegir: “La resposta de la comunitat ha estat fantàstica i molta gent s’ha sumat a la iniciativa en les primeres setmanes. Continuarem buscant eines i productes que ajudin la comunitat a reduir les seves despeses fixes”, va afirmar Molas.

Pots llegir la notícia original aquí.

 

Si vols descobrir com beure la millor aigua, estalviar diners i ajudar al planeta, entra a Imprescindibles 11Onze.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Excel·lent acollida d’Imprescindibles 11Onze

3min lectura

Dijous 7 d’abril es començaven a comercialitzar els filtres d’aigua

Estalvis

Com pagar 15 vegades menys per l’aigua

3min lectura

Si et preocupa l’aigua que beu la teva família, probablement

11Onze

Mil euros d’estalvi gràcies a un filtre

3min lectura

Mil euros més a la teva butxaca i 60 kg de plàstic menys que11Onze 11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Moltes felicitatsba tot l’equip d’11Onze😃Seguim!!

 2. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Bona notícia. Enhorabona.

 3. Guillem Maura RayoGuillem Maura Rayo says:
  Guillem

  Molt bona notícia, gràcies per fer-ho posssible, Onze, posar a l’abast de la majoria una opció, un estil de vida

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Celebrem que t’hagi agradat, Guillem. A veure si entre tots plegats ho fem possible. Moltes gràcies pel teu comentari!!!

   Fa 2 anys
 4. Guillem Maura RayoGuillem Maura Rayo says:
  Guillem

  Aquestes notícies son concepte de vida de la comunitat

 5. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  👏👏👏

 6. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Bona notícia, 👌

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Celebrem que t’agradi, Carles, i moltes gràcies pel teu comentari!

   Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play