Gemma Vallet, nova Directora de Màrqueting, CMO, d’11Onze

Gemma Vallet és doctora especialista en Digital Branding per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en comerç digital per La Salle (URL, Barcelona). És cofundadora de diferents empreses, com Mimoke, una empresa d’alta joieria, ètica i sostenible, pionera al Sud d’Europa on fins ara ha estat la directora de màrqueting. També és partner i cofundadora d’agències de màrqueting com The Content Hub Agency i Weincontro.

Ha treballat en temes de marca digital, xarxes socials, eCommerce i transformació digital, tant a nivell global com local, desenvolupant la seva tasca en diversos indrets del món, en relació amb marques com BASI Group, Emirates bank, Zurich Group, GUCCI, VW Group, Brussels Airport, entre d’altres. També és directora, professora i l’alma mater del Màster en Social Media Branding i Digital Business de La Salle, així com del postgrau de Brand Community Management. Fa recerca en temes de sostenibilitat i branding.

Li hem preguntat a la CMO (ChiefMarketingOfficer) per quina raó va acceptar aquest repte, i ens va respondre:

“El motto de l’equip d’11Onze permet sintetitzar de forma senzilla i brillant un somni que tots tenim especialment ara, i que 11onze farà realitat en els propers mesos: disposar d’una banca comunitària, amb justícia social i per potenciar l’energia verda. El fet de poder sumar valor i fer possible 11Onze és un honor per a qualsevol persona. M’incorporo amb el somni de fer el millor possible, des de la meva àrea, per a poder ajudar a les persones a construir una nova economia i gaudir-ne. Una nova economia transparent i ètica. Tothom podrà veure que amb 11Onze tenen una plataforma que els facilita les eines per a fer realitat els seus somnis; crear les seves empreses, estudiar, tenir un projecte de família, sense incerteses i amb el suport d’una comunitat de persones autèntiques.

11Onze se situa a l’avantguarda, per tal que allò que ha de succeir, la construcció d’una nova economia es faci des de l’ètica. Per tant i senzillament, estic enamorada de la filosofia del projecte 11Onze, de la seva plataforma innovadora i de tot l’equip de grans persones que hi ha involucrades a 11Onze, ara en creixement accelerat”.

Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play