Enamorats del consum responsable

Les persones que celebren el dia dels enamorats per Sant Valentí gasten una mitjana de 80€. És possible celebrar-ho amb regals romàntics, però sorprenents i que no perdin valor? D’això en parlen Càrol Rafales, de l’equip de producte d’11Onze, i Gemma Vallet, directora d’11Onze District en un nou episodi de Territori 17 a Ràdio Cardedeu.

 

Els regals més habituals per Sant Valentí són, segons Gemma Vallet, “bombons, flors i joies. Enguany es preveu un augment de vendes de les joies”. Sant Valentí és una celebració d’origen catòlic però amplificada intensament des d’Estats Units. Allà és el primer gran dia de vendes després de les festes de Nadal i provoca que cada enamorat gasti uns 200€ de mitjana, és a dir, 24 bilions de dòlars a tot Estats Units.

Al nostre país la despesa és molt més modesta, d’uns 80€, i es gasta sobretot en experiències. Ara, però, la inflació mossega part de l’import i “amb els mateixos diners comprem menys coses”, apunta Càrol Rafales. En aquest entorn Rafales, de l’equip de producte d’11Onze afegeix que  “hem de ser molt responsables amb les nostres compres”. Per això, potser en lloc de joies una bona opció és comprar peces d’or, que conserven el valor i amb el temps permeten recuperar-lo. Tal com explica Rafales a Territori 17:  “un lingot o una moneda el pots guardar, i si en el futur tens una necessitat, podràs recuperar aquell valor o fins i tot treure’n benefici”.

 

És poc romàntic?

És menys romàntic regalar monedes o un lingot d’or que regalar joies? “Depèn”, diu Rafales “potser d’aquí a uns anys pots revendre l’or i amb els beneficis fer el viatge de parella que ara no us podeu permetre”. L’or, és una relació a llarg termini i és per tant, una bona manera d’invertir en la relació de la parella.

Si vols comprar monedes d’or des de 220€, pots omplir aquest formulari. A 11Onze celebrem l’Amor amb Or.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Si l’estimes, regala or

2min lectura

Des d’11Onze et proposem regalar Amor amb Or, un regal que durarà per sempre.

11Onze

Les monedes Britannia i Krugerrand

4min lectura

T’expliquem la seva història i què les fa especials.

Premsa

“El meu pare comprava or”

3min lectura

Una entrevista de la periodista Sandra Vicente al Petitet.Equip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  No tinc experiència en regals de Sant Valentí, però puc assegurar que 4 adolescents a les quals els Reis els van portar monedes, van posar uns ulls com unes taronges.
  Els plans de futur per quan fessin 18 anys, van ser immediats. No van caldre gaires explicacions ni recomanacions.😅
  Un braçalet o una cadena d’or no haguera fet pas el mateix efecte.😉

  • Silvia GarrigaSilvia Garriga says:
   Silvia

   Ens alegrem molt de què el regal tingués èxit Mercè. Gràcies per ser-hi sempre.

   Fa 1 any

Deixa una resposta

App Store Google Play