‘En 4 dies’ es projectarà a Castellbisbal

El documental ‘En 4 dies’, que relata el procés de creació de la fintech catalana 11Onze, es projectarà al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal. Serà el dijous, 9 de juny, a dos quarts de vuit de la tarda.

 

Castellbisbal serà la primera població catalana que podrà gaudir de la projecció pública del documental ‘En 4 dies’. Es farà el 9 de juny a dos quarts de vuit de la tarda a l’Aula de Cultura del Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal. Toni Mata, cap de continguts d’11Onze i director del film, i Isaac Sène, cap de producte d’11Onze, s’encarregaran de la presentació i respondran les preguntes del públic. L’accés a l’acte serà gratuït.

Mercè Comas, inversora fundadora d’11Onze, ha estat la principal impulsora d’aquesta projecció. “Quan soc part d’una cosa, m’agrada aprofitar qualsevol escletxa que pugui per ajudar a la seva realització”, explica sobre la iniciativa.

“Tothom hauria de veure el documental. No estem acostumats a dir les coses pel seu nom”.

Comas considera que “tothom hauria de veure el documental perquè no estem acostumats a la transparència i a dir les coses pel seu nom”. En aquest sentit, destaca que “s’hi mostra un projecte fet per persones que hi creuen, que estimen el seu país”, i “la capacitat per part de la direcció de trobar alternatives als entrebancs” en unes circumstàncies en què “més d’una empresa hagués plegat”.  “Cal inculcar aquests valors si volem fer un país nou, diferent”, conclou.

Una història d’èxit amb molts bastons a les rodes

La Plaça, la xarxa social privada d’11Onze, es va posar en marxa el 22 d’abril de 2021. Estava previst que poc després estigués a punt El Canut, la pota financera. Però va caldre retardar-ho fins a l’1 d’octubre. Per què? Què va passar?

‘En 4 dies’, que es pot veure gratuïtament a La Plaça d’11Onze, recull l’esforç, la il·lusió i la responsabilitat de l’equip que va alçar El Canut, posant en marxa una entitat financera catalana revolucionària. Però també assenyala els entrebancs i el joc brut que ha calgut superar.

El documental, per tant, presenta coses molt positives, com un equip humà capaç de refer-se i tirar endavant una entitat financera quan han intentat fer-la descarrilar, però també assenyala punts foscos. Per exemple, com és que una fintech alemanya incompleix a última hora un acord signat? Per què el Banc d’Espanya persegueix 11Onze si l’entitat no havia demanat cap llicència bancària a Espanya? I l’última pregunta desagradable: qui va infiltrar una persona a 11Onze perquè hi treballés?

 

Una entitat revolucionària

11Onze és la primera comunitat financera de Catalunya i proveeix els seus clients d’una entitat financera digital que els permet controlar els seus estalvis en tot moment.

Juntament amb els seus serveis de banca digital (El Canut), que s’ajusten als estàndards dels serveis financers i la PSD2 (directiva europea de serveis de pagament), 11Onze omple un buit en el sector fintech amb la seva xarxa social privada i la seva creixent biblioteca educativa, destinada a empoderar les persones amb coneixements sobre finances, economia i sostenibilitat.

11Onze ofereix sessions del documental per tot el país, sempre amb un representant de l’entitat per respondre preguntes. Qualsevol que vulgui organitzar una projecció al seu municipi, pot contactar amb [email protected] per organitzar-la.

 

11Onze és la comunitat fintech de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

11Onze celebra 1 any

7min lectura

‘En 4 dies’ destapa les maniobres de la banca tradicional per fer descarrilar

‘En 4 dies’

1min lectura

La Plaça d’11Onze va posar-se en marxa el 22 d’abril de 2021.

Tràiler ‘En 4 dies’

1min lectura

Aquesta és la història del llançament de la pota financera d’11Onze, El Canut.11Onze 11Onze
 1. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
 3. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Molt bé.

 4. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Una molt bona iniciativa. 👏👏👏

  • Silvia Granado says:

   Gràcies Manuel! Volem arribar a tota arreu amb el documental!

   Fa 2 anys
 5. Jordi FerréJordi Ferré says:
  Jordi

  Jo visc a Madrid i si haguessin més clients de L’Onze a Madrid, m’agradaria que vinguessiu alguna vegada per aquí. Una forta abraçada.

  • Toni MataToni Mata says:
   Toni

   Quan volgueu. Els catalans a Madrid som legió. Potser al Cercle Català? (A tocar de plaça Espanya)

   Fa 2 anys
  • Silvia Granado says:

   Gràcies Jordi pel teu comentari

   Fa 2 anys
 6. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Gràcies, no comptava pas que vinguessin a Castellbisbal dos directius de 1a línia, com el Toni i l’ Isaac. Heu apujat molt el llistó.!

Deixa una resposta

App Store Google Play