El Canut, nominat als IDI Awards

L’aplicació d’11Onze, dissenyada amb col·laboració amb Wondr, ha estat seleccionada pels premis de l’Institut Irlandès de Disseny (IDI). El pròxim 17 de novembre, se’n sabran els guanyadors.

 

11Onze segueix obtenint reconeixements internacionals, aquesta vegada pel disseny de l’aplicació El Canut. Amb un disseny atractiu i funcional, permet als usuaris crear un compte corrent universal i controlar les seves finances, motius pels quals ha estat seleccionada per competir en la categoria de Millor App als IDI Awards 2022.

“Els IDI Awards”, explica el CEO i fundador de Wondr Dermot O’Shea, “són l’equivalent irlandès als ADG Laus”. És a dir, són els premis de disseny més importants per a empreses irlandeses. “Mostren el millor del disseny irlandès en tots els àmbits. El jurat està format per experts de tot el món que saben què és crear una cosa única en aquest sector, i per això ens sentim orgullosos que 11Onze hagi estat preseleccionada”, afegeix O’Shea. El 17 de novembre se sabrà si l’IDI Award s’afegeix als reconeixements obtinguts per 11Onze i Wondr. Fins ara, la col·laboració ha estat premiada amb el Laus de Bronze, el Premi Centauri dels Vega Awards, la nominació als UX Design Awards i la menció d’honor dels Webby Awards.

“Aquest és un altre exemple de com molts experts internacionals estan destacant 11Onze globalment per les seves bones pràctiques”, apuntava O’Shea.

Però què és el que fa que El Canut destaqui en l’àmbit internacional? Segons Dermot O’Shea, el toc humà. “Destaca com s’ha humanitzat els agents de manera que sentis que gairebé els coneixes i hi puguis tenir una conversa directa a través de l’aplicació o La Plaça. Aquest toc de personalització i sentit de comunitat és clau per a mi”, apunta el fundador de Wondr. Tot plegat, redunda en consolidar els pilars de l’entitat financera comunitària catalana. “El Canut encarna els valors d’11Onze, posant la comunitat al centre de tot el que fa. Una de les coses que fa que 11Onze sigui únic és que puc veure que l’organització és oberta i transparent”.

Aquest darrer mes d’octubre El Canut ha fet un any. Des de la seva posada en marxa, tan Wondr com 11Onze hi han seguit treballant intensament. El resultat és que li comencen a arribar els reconeixements, que fins ara s’han concentrat en La Plaça.

 

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

1 any d’El Canut

6min lectura

L’1 d’octubre de 2021, a les 11:11 es posava en marxa El Canut, la pota financera d’11Onze.

11Onze

Laus de Bronze per al disseny d’11Onze

3min lectura

El disseny ‘responsive’ i l’experiència d’usuari d’11Onze

11Onze

Webby Awards

4min lectura

Els Webby Awards, considerats els premis més importants d’Internet, han inclòs enguany11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Enhorabona ,11Onze avançant

 4. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Felicitats.

 5. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  👏👏👏 Enhorabona per la nominació, la bona feina, l’esforç, la superació, predisposició,… Més d’hora q tard es veuen recompensades.
  Equip 11Onze, sou molt grans😘😘

Deixa una resposta

App Store Google Play