Doble promoció d’or a 11Onze

Aquest mes de juny coincideixen a 11Onze dues campanyes de promoció per premiar la confiança dels nostres clients. Tots aquells que portin algun nou client a Preciosos 11Onze o que formalitzin la seva comanda d’or abans de final de mes en sortiran beneficiats.

 

A 11Onze volem ajudar a protegir els teus estalvis i els de les persones que aprecies d’una manera fàcil i segura. Per això vam llançar Preciosos 11Onze, per tal que poguessis adquirir or al millor preu. Després de dues exitoses compres col·lectives, que han portat gairebé 20 kg d’or a La Plaça, volem impulsar una tercera comanda amb dues promocions que estaran vigents només durant el mes de juny.

 

Recomanar Preciosos 11Onze té premi

Al llarg d’aquest mes, els clients de Preciosos 11Onze o El Canut que portin un nou client per a la tercera compra col·lectiva d’or podran escollir una d’aquestes dues bonificacions:

  • Una targeta de dèbit gratuïta per als pròxims 3 anys.
  • Sis mesos de subscripció gratuïta a El Canut. Com a màxim, es podran portar dos clients i aconseguir un any de subscripció gratuïta.

Enviament gratuït

Tant els clients actuals que facin noves comandes com els nous es poden beneficiar d’una segona promoció en la tercera compra col·lectiva d’or. Tots aquells membres de La Plaça que tanquin la seva compra d’or abans del 30 de juny podran escollir:

  • Enviament gratuït dels lingots a domicili.
  • Descompte de 35 euros si l’operació es fa en règim de custòdia.

Per què l’or és una bona inversió?

Hi ha diversos motius de pes pels quals comprar or és una bona solució per protegir els nostres diners. El primer és, sens dubte, la inflació, que redueix el nostre poder adquisitiu. El segon són els interessos baixos, que fan que els estalvis que tenim als comptes financers no siguin rendibles ni generin interessos. Si a això afegim la incertesa econòmica, es fan necessàries estratègies d’inversió sòlides.

Tot indica que l’economia està arribant a un final de cicle. Grans poders econòmics, com els Estats Units, poden entrar en recessió el 2023. I, quan hi ha inestabilitat, es produeix un augment de la demanda dels metalls preciosos en què l’or és el valor refugi per excel·lència.

 

Si vols descobrir la millor opció per protegir els teus estalvis, entra a Preciosos 11Onze. T’ajudarem a comprar al millor preu el valor refugi per excel·lència: l’or físic.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Preciosos 11Onze porta 8 kg més d’or a La Plaça

4min lectura

11Onze ha finalitzat la segona compra col·lectiva d’or de la

Com es fa l’or de Preciosos 11Onze?

1min lectura

El laminatge, la fundició, el control de pes…

11Onze

La guia per comprar or amb Preciosos 11Onze

1min lectura

A 11Onze volem ajudar a protegir els teus estalvis d’una11Onze 11Onze
  1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:

Deixa una resposta

App Store Google Play