Bitvavo patrocina l’European Blockchain Convention

Fira de Barcelona acollirà l’European Blockchain Convention (EBC) que se celebrarà els dies 25 i 26 d’aquest mes d’octubre amb la col·laboració i patrocini de Bitvavo.

 

Un any més, Barcelona es converteix durant dos dies en la capital Europea del blockchain. Amb una participació prevista de més 5.000 delegats i 300 ponents, serà l’esdeveniment més important de blockchain a Europa aquest any i la major Convenció Europea de Blockchain des de la seva primera edició el 2018.

Fundadors, consellers delegats i experts del sector, a més de ponents d’altres empreses com el Banc Santander, BBVA i Volkswagen, participaran en una agenda diversa que abordarà diversos tòpics com ara les finances descentralitzades, les CBDC, la intel·ligència artificial, la seguretat i el marc regulador de les criptomonedes.

Bitvavo, la plataforma d’intercanvi de criptomonedes líder als Països Baixos i una de les principals d’Europa, patrocina l’esdeveniment, reunint diversos socis i impulsant el perfil de la convenció. L’exchange holandès serà un dels molts actors destacats del sector que oferiran el seu suport a un esdeveniment tan important i esperat.

La regulació del sector de les criptomonedes va acaparar l’atenció de l’última Convenció Europea de Blockchain a Barcelona. L’edició d’aquest any se celebra poc després que el Parlament Europeu fes un pas important per regular el mercat de les criptomonedes amb l’aprovació del reglament Europeu sobre els mercats de criptoactius (MiCA) el passat mes d’abril.

 

Bitvavo dona suport a una regulació més estricta

Bitvavo està fent les gestions necessàries per a alinear-se amb el marc regulador financer dels Mercats de Criptoactius (MiCA) aprovat per la Unió Europea que va entrar en vigor el juny d’aquest any. L’adaptació a les noves mesures reguladores ha de fer-se efectiva en un termini de 12 a 18 mesos segons el mandat per implementar l’aplicació de la nova normativa.

La nova llei cobrirà els criptoactius que actualment no estan regulats per la legislació vigent en matèria de serveis financers, ampliant la informació als consumidors sobre els riscos associats. Concretament, s’està centrant en les stablecoins i en les plataformes de crypto exchanges que faciliten la infraestructura, que poden esperar requisits addicionals per protegir encara més als inversors. En aquest sentit, hi haurà requisits de capital mínim, els actius dels clients hauran de mantenir-se separats de la propietat de la casa de canvi i s’implementen polítiques de custòdia per les monedes digitals.

Per la seva part, Bitvavo dona suport a aquesta extensió de la regulació dels criptoactius i celebra que la UE assumeixi el lideratge mundial en introduir normatives adaptades a les criptomonedes per a protegir els usuaris, garantir la igualtat de condicions i donar més confiança en el sector. En aquest context, l’Autoritat Bancària Europea (ABE) proposarà normes addicionals l’any que ve, a les quals Bitvavo contribuirà proactivament per a garantir que la legislació sigui equilibrada i adequada.

 

11Onze Recomana Bitvavo, les criptomonedes de manera fàcil, segura i a baix preu.

Si t'ha agradat aquest article, et recomanem:

Finances

Criptomonedes amb Bitvavo

4min lectura

Les criptomonedes arriben a La Plaça de la mà...

Invertir

El mercat de les criptomonedes

2min lectura

En aquest episodi de La Plaça, Oriol Blanch,...

Invertir

Criptomonedes: una bona inversió?

2min lectura

Les criptomonedes, també anomenades criptodivises...Equip Editorial Equip Editorial
  1. Daniela SimónDaniela Simón says:
  2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play