11Onze tanca la ronda de mobilització en 10 dies

L’equip dirigit per Natàlia Cugueró ha aconseguit tancar la ronda de mobilització de fons en 10 dies, i per aquest motiu li hem preguntat:

 

  1. Quina és la raó per aconseguir tancar aquesta ronda amb tant poc temps?La nostra previsió era finalitzar-la en un termini de vuit setmanes des de l’inici d’octubre, perquè en circumstàncies normals la cerca de fundadors és laboriosa, ja que inclou criteris econòmics però també es demana un perfil específic per a ser fundador d’11onze. Aleshores, l’acollida que ha tingut el projecte ha fet que moltes persones i empreses se’ns hagin apropat directament, i això hagi fet menys necessària la cerca proactiva. A més, un cop es presenta el projecte i es donen detalls, les persones han pogut veure que ja es troba molt desenvolupat i es mostra tota la feina feta, de més d’un any i mig, al darrere. Finalment, el meu rol ha estat facilitar l’accés al projecte i al procés en tota la seva dimensió, mantenint els criteris de compliance que ens exigeixen legalment.
  2.  I quin perfil tenen els fundadors?

    Són empreses catalanes, petites i mitjanes, que de fet són el target principal d’11onze, pel que fa a banca d’empreses. Estem molt contents, perquè totes les empreses fundadores tenen el perfil desitjat, i així les empreses més grans les hem pogut descartar, de moment. Aquestes empreses fundadores tenen un rol molt important, perquè ens ajudaran a configurar millor els serveis i productes que es necessiten.
  3. Tancar aquesta ronda de mobilització, què significa pel projecte 11Onze?

    Amb aquest fons de mobilització es garanteix que el projecte 11Onze es fa tant sí com no. Un cop arribats a aquest punt ja només queda resoldre el quan es llança i en quin estat de la Unió Europea, i això és el que es decidirà en la propera ronda. A més, això permet que actualment ja puguin treballar al Banc 16 professionals a plena dedicació, de perfils tecnològic, màrqueting i legal.

 

Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play