11Onze Escola a la premsa internacional

Finextra i FE News, publicacions líders de la comunitat fintech internacional, es fan ressò del llançament d’11Onze Escola. Pots llegir l’article sencer a continuació.

 

11Onze llança una web de lliure accés que ofereix formació gratuïta en educació financera per a professors catalans

 

Per a satisfer la creixent demanda d’educació financera a les escoles, la fintech comunitària 11Onze ha llançat el lloc web 11Onze Escola per als professors catalans, que ofereix accés gratuït a una gran quantitat d’informació, guies i jocs sobre temes de diners.

11Onze Escola comparteix guies instructives per a professors i també jocs per a posar a prova els coneixements adquirits. D’aquesta manera, les escoles poden organitzar una classe amb 11Onze o poden fer servir directament les guies informatives per treballar a l’aula.

“Hem fet classes de prova a l’Institut Arraona de Sabadell i al de Cendrassos de Figueres. Ara entrem en la fase de programació de classes per a aquests centres i per als 10.000 col·legis públics que poden sol·licitar una sessió”, confirma Antoni Mata, director de Continguts i Mitjans de 11Onze.

Els col·legis tenen l’opció de realitzar sessions virtuals o presencials. En tots dos casos, un representant de 11Onze els oferirà una classe d’una hora. Ara mateix, oferim tres tipus de classes: Introducció a l’educació financera; Open Banking; Divises digitals.

“Amb aquestes classes, podem tocar alguns temes importants de la nova economia. Perquè analitzant els currículums educatius hem vist que manquen d’aquests continguts. Sobre embeded finance, CBDC, tokenització, mineria, banca oberta… Creiem que els alumnes han d’estar preparats per a gestionar els seus diners en un entorn que serà radicalment diferent del que tenim ara”, va afegir Mata.

Sobre la web d’accés obert per a les escoles, James Sène, President de 11Onze, va dir: “A Catalunya hi ha professors molt competents i, a través de la plataforma 11Onze Escola, els oferim la possibilitat d’ampliar el seu currículum educatiu per a incloure l’educació financera. Ja disposem d’una plataforma única que educa a la nostra comunitat en qüestions monetàries i ofereix serveis per a la creació de riquesa. Per tant, per a nosaltres era un pas natural arribar a les generacions més joves i ajudar-los a prendre decisions informades sobre inversió i despesa.”

“El projecte 11Onze Escola no és una campanya puntual, romandrà i es convertirà en un dels senyals d’identitat de 11Onze. Des del primer dia hem tractat de difondre coneixements econòmics perquè creiem que és la millor manera d’aconseguir una societat econòmicament més justa. Amb els coneixements adequats, els ciutadans prenen les decisions correctes i vigilen millor als seus governants i empreses. És una qüestió d’educació financera, però en el fons és una qüestió de democràcia”, va concloure Sène.

Jordi de Rialp, professor d’Economia en el Col·legi Arraona de Sabadell (Barcelona), va declarar: “La classe impartida per 11Onze va ser molt profitosa no sols per als alumnes, sinó també per a mi, com a responsable d’impartir l’assignatura. I és que l’educació evoluciona amb la societat. Sorgeixen noves eines tecnològiques, productes financers i altres maneres de fer banca, juntament amb nous reptes econòmics com la sostenibilitat del planeta, etc. Mentre que el coneixement és il·limitat, el nostre temps i recursos són limitats. 11Onze Escola ens ajuda a ensenyar cultura financera”.

“Crec que un bon professor sempre està aprenent, de la mateixa manera que un metge ha d’estar al dia dels últims avenços científics. I això és el que 11Onze ha aportat a la nostra escola. Una nova manera d’entendre la banca, els productes d’inversió… un nou enfocament de l’educació financera per als joves.”

Pots llegir l’article original aquí

 

11Onze és la fintech comunitària de Catalunya. Obre un compte descarregant la super app El Canut per Android o iOS. Uneix-te a la revolució!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

Educació financera en directe

3min lectura

El pròxim 8 de novembre estrenem ‘Que no faltin!’.

11Onze

11Onze Escola ja està en marxa

4min lectura

Jocs, guies didàctiques, classes virtuals o presencials…

Finances

Pioners en educació financera a Europa

4min lectura

11Onze és la primera entitat financera basada en l’educació.11Onze 11Onze
 1. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  Es una molt bona iniciativa 👏👏👏

 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  👏👏👏👏👏👏

 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 4. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Em sembla un pas de gegant educació financera com aquell que diu des del bressol del coneixement perquè serveixen els diners
  Us felicito

 5. Carles MarsalCarles Marsal says:
  Carles

  Molt gran iniciativa 👌

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Gràcies, Carles! I gràcies també per pertànyer a la nostra comunitat.

   Fa 1 any
 6. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Convertir 11Onze Escola en un senyal d’identitat d’11Onze te molt a veure en el projecte de país en el que es fonamenta la seva creació.
  Gràcies

 7. Vicenç AguilàVicenç Aguilà says:
  Vicenç

  Molt interessant. Anem de cara al moll de l’os , dons una societat amb cultura financera i d’altres tipus , mai serà decadent

Deixa una resposta

App Store Google Play