11Onze Business: accés a 180 països i 28 divises

El compte d’11Onze Business per empreses i autònoms dels Països Catalans ja és una realitat. Els primers 300 usuaris ja han començat la fase de proves que els permetrà gestionar les seves finances amb agilitat i total transparència. Parlem amb Isaac Sène, cap de producte, sobre les funcionalitats que ofereix el nostre compte d’empresa.

 

Un compte d’empresa comprèn tot una sèrie de serveis dissenyats específicament per a gestionar els diners d’un negoci i processar les seves transaccions financeres. Com ha passat amb els comptes per particulars, els bancs tradicionals ja no són el punt de referència per a moltes empreses, i encara menys per a les empreses emergents que volen flexibilitat, agilitat, transparència i comptes multidivisa a un cost raonable.

11Onze Business ofereix una alternativa als comptes d’empresa de la banca tradicional, pensada per gestionar el dia a dia i efectuar transaccions internacionals de manera senzilla i transparent. Però en quin punt es troba la plataforma en fase de proves? Quines funcionalitats ofereix? Com explica Sène, “té unes funcionalitats que cobreixen les necessitats bàsiques de petites i mitjanes empreses, inclús grans”, i segueix, “tenim un compte per fer pagaments en l’àmbit de la zona SEPA, fins a 180 països en 28 divises”.

Flexibilitat i transparència

Una eina senzilla i intuïtiva d’utilitzar que ofereix la possibilitat de poder gestionar pagaments massius a treballadors i proveïdors, o transaccions internacionals amb total traçabilitat gràcies al SWIFT gpi. Com apunta el cap de producte, “ens permet tenir una traçabilitat absoluta i veure les comissions que s’executen banc a banc, fins que el capital enviat arriba al nostre destinatari”, per tant, fent el procés completament transparent per als nostres clients.

Per altra banda, en el context econòmic actual on la depreciació de l’euro ha encarit els costos de moltes empreses catalanes que operen en l’àmbit internacional, 11Onze Business et dona accés al mercat de Forex i la possibilitat d’obrir subcomptes multidivisa. Això permet protegir el capital de l’empresa i la capacitat de compra a proveïdors estrangers de possibles canvis macroeconòmics, amb un compte multidivisa “sense cost de manteniment i amb una de les tarifes de canvi de divises més competitives del mercat”, afirma Sène.

 

Si vols que el teu negoci faci un gran salt, utilitza 11Onze Business. El nostre compte d’empresa i autònoms ja està disponible. Informa-te’n!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Economia

11Onze Business i la depreciació de l’euro

4min lectura

L’euro s’ha depreciat un 15% el darrer any, cotitzant a mínims

11Onze

La fase de proves d’11Onze Business

2min lectura

El primer IBAN disponible és del Regne Unit i, durant els primers

Economia

Tot el que cal saber sobre la nova banca

4min lectura

Encara et preguntes què és, ben bé, una fintech?Equip Editorial Equip Editorial
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  Joan

  Gràcies Isaac, interessant!

 2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  11Onze va creixent 💪💪

 3. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Guauuu 180 països, això no ho poden dir totes les entitats🤩

Deixa una resposta

App Store Google Play