Més de 100 nous inversors fan el Gran Salt!

La demanda que ha despertat aquesta ronda pública d’inversió obliga 11Onze a ampliar-la fins al 15 d’octubre.

 

11Onze suma més de 100 nous inversors al seu projecte. L’entitat es proposa fer el Gran Salt per escalar el negoci i convertir-se en l’eina financera de referència per a particulars i empreses dels Països Catalans.

Per fer-ho, recentment 11Onze ha posat en marxa el seu compte d’empresa. 11Onze Business està disponible en fase de proves per als 300 primers usuaris i ofereix funcionalitats innovadores per ajudar les empreses catalanes a augmentar la seva rendibilitat en una època de turbulència econòmica.

Una altra de les eines clau és Preciosos 11Onze, que permet a les persones protegir els seus estalvis comprant or físic d’inversió. El moment actual és molt propici donat el baix preu de l’or, en un context d’inseguretat de les monedes fiduciàries, com l’euro i el dòlar, amb alta inflació i amb una crisi de deute esclatant que posarà en qüestió la seguretat i el valor dels dipòsits tradicionals.

El projecte d’11Onze està en plena fase de consolidació i la incorporació de més de 100 nous inversors és una notícia engrescadora per a la fintech comunitària catalana. Per aquest motiu ha calgut ampliar 15 dies el termini d’inscripció. Tan bon punt un potencial inversor es posa en contacte amb 11Onze, cal que completi una sèrie de documentació segons la normativa europea d’inversió de capitals. Només aleshores l’interessat pot rebre informació detallada sobre la inversió a 11Onze. Allargant la data, totes les persones que hi tinguin interès, seran a temps de fer aquests tràmits.

 

Com és la inversió?

La inversió mínima és de 3.000 €. Però amb un incentiu: la Fundació 11Onze ajudarà als membres de la comunitat i, per cada participació adquirida, n’afegirà una d’igual valor. Així doncs, si inverteixes 5.000 €, el valor immediat de la teva inversió serà de 10.000 €.

La data límit d’entrada de peticions per ser inversor d’11Onze pel Gran Salt és el 15 d’octubre. Si t’interessa invertir, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu. 

Si vols més informació, escriu a [email protected]. A 11Onze ja hem fet molt camí. Ara arriba el moment de fer el Gran Salt.

 

Si vols que el teu negoci faci un gran salt, utilitza 11Onze Business. El nostre compte d’empresa i autònoms ja està disponible. Informa-te’n!

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

11Onze

11Onze a punt de fer el gran salt

2min lectura

La fintech comunitària catalana obre una ronda pública

11Onze

La fase de proves d’11Onze Business

2min lectura

El primer IBAN disponible és del Regne Unit i, durant els primers

Sobre 11Onze | Preciosos

1min lectura

En aquesta conversa Sobre 11Onze parlem amb Isaac Sène, cap de producte, de l’impacte11Onze 11Onze
 1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Molt bona notícia 👏👏👏

 3. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  👏👏👏👏

 4. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Això rutlla, rutlla….!!! Gràcies pels esforços i la il·lusió que hi poseu.! Fins arribar a la meta: el millor banc del món, o la Fintech, tant se val. 11Onze: La Marca

  • Núria Rambla Vilamitjana says:

   Gràcies… i tant entre tots ho fem possible! molts contents amb la resposta a la nostra crida, et fa veure que a la nostra Plaça hi tenim gent molt maca!

   Fa 2 anys
 5. Vicenç AguilàVicenç Aguilà says:
  Vicenç

  Som-hi, amb més força ¡¡

Deixa una resposta

App Store Google Play