Las ventajas de 11Onze, punto por punto

En La Plaça a menudo nos pedís cuáles son los motivos que dan valor a nuestra fincom. ¿Los servicios, los precios, la ilusión? En 11Onze os explicamos al detalle en qué somos competitivos.

 

Es bien cierto que uno de los puntales de 11Onze son los precios competitivos y asequibles, lo hemos dicho desde el primer día, pero eso no quiere decir que seamos una fintech de bajo coste. En 11Onze pensamos que, si queremos ofrecer unos servicios de calidad, los clientes tienen que estar dispuestos a apostar por ellos. Y esta apuesta no se debe considerar un gasto, sino más bien una contribución a un proyecto único y alentador.

¿Y por qué vale la pena? De entrada, porque ninguna entidad bancaria, ni siquiera las fintech más conocidas, como N26, Rebellion, BNext, Revolut, Vivid o Monese, ofrece a sus clientes formar parte de una comunidad como La Plaça. Un lugar donde no solo se comparten contenidos para formarse económicamente, sino donde te pagan Peles por aprender. Un lugar donde puedes interactuar con gente como tú, donde pronto encontrarás un marketplace exclusivo y donde puedes consumir producciones propias, como El Diner o L’Academy.

La Plaça anima a empoderarse financieramente y abre 11Onze con una transparencia inaudita. Además, ninguna otra entidad financiera puede ofrecer, como sí lo hace 11Onze, la atención personalizada e inmediata del equipo de agentes 11Onze, que están disponibles las 24 horas todos los días de la semana. 

Así mismo, hemos diseñado una super app de última generación, El Canut, que nos permite ofrecer servicios de alta calidad, a un justo precio y con un abanico de soluciones innovadoras que justifican su coste. Próximamente, El Canut se ampliará para ofrecer una cartera de hasta cincuenta microservicios

 

¿11Onze es caro?

Abajo, hemos elaborado una tabla para que compruebes qué te puede ofrecer 11Onze en comparación con las cuatro entidades bancarias más importantes del Estado español.

 

11Onze, una fincom más que competitiva

* La comisión de mantenimiento se expresa en los plazos (mensual o trimestral) según los cuales la entidad bancaria espera satisfacer el abono.

**En cajeros de otras entidades, precio establecido por la entidad propietaria

*** 11Onze está trabajando en la red 11Onze Cash, para que el cliente pueda ingresar y retirar efectivo de su cuenta a través de los puntos de venta de los Partners de 11Onze con un sencillo código de barras y un coste muy competitivo.

 

11Onze se está convirtiendo en un fenómeno como primera comunidad fintech de Cataluña. Ahora, lanza la primera versión de El Canut, la super app de 11Onze, para Android y Apple. Desde El Canut se puede abrir la primera cuenta universal en el territorio catalán.

Si te ha gustado este artículo, te recomendamos:

11Onze

El Canut, paso a paso

1min lectura

¿Te has descargado la aplicación de 11Onze? Te explicamos cómo activarla, paso

11Onze

Los servicios financieros del futuro, en un clic

8min lectura

En 11Onze empezamos a revelar las condiciones de los servicios

11Onze

¿Y a mí quién me atenderá en 11Onze?

4min lectura

Una fincom para las personas, hecha por personas.Equip Editorial Equip Editorial
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Moltes gràcies 👍

 2. Daniela SimónDaniela Simón says:
 3. Rosa Pinadella DinaretRosa Pinadella Dinaret says:
  Rosa

  He obert compte i he fet una targeta virtual per treballar amb l’app durant aquests primers mesos desitjo que no tardin gaire en oferir productes, perquè tot i mantenir el moneder, el compte l’hauré de donar de baixa (l’avantatge de ser mensual) perquè jo tampoc pago al banc tradicional ni manteniment, ni targetes. Però aquest projecte es molt interessant i català, vaja, un miracle amb els temps que corren 😊 i em fa molta il·lusió participar-hi. Veurem…

  • Mireia Sitjà López says:

   gràcies, Rosa , nosaltres també ens alegrem de què hi formis part en aquest projecte tan engrescador. Ens veiem per la Plaça

   Hace 3 años
 4. Josep RouraJosep Roura says:
  Josep

  Pels comentaris que han escrit altres companys, ja veieu -ja sabieu per altra banda- que els catalans som molt exigents!
  Sens dubte que això ens ajudarà a fer de l’11onze un banc super competitiu!
  Fins al punt de tenir clients de tot l’espai de la UE!

  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Amb tots vosaltres formant part de la nostra comunitat, 11Onze és imparable. Gràcies pel teu comentari, Josep!

   Hace 3 años
 5. Roger PonsRoger Pons says:
  Roger

  El vostre quadre comparatiu amb les entitats financeres grans em sembla trampós, perquè això és com comparar una petita botiga de barri amb uns grans magatzems, són lligues diferents. Vosaltres no teniu oficines ni caixers i la banca tradicional si. Per què no feu el mateix quadre però comparant-vos amb ING, N26, Revolut…? O potser no interessa pq sortireu com els més cars?

  • Xavier says:

   Gràcies , Roger pel teu apunt. T’asseguro que som i serem molt transparents: Aquesta és la nostra intenció. Dona’ns temps i veuràs coses que espero et facin canviar de manera de veure-ho. Nosaltres no som ni la banca tradicional ni una fintech, som una fincom. Donem els seus serveis, treballem per les persones i la comunitat. Intentem aprendre plegats a la plaça. Busquem els millors serveis i productes per la gent dels països catalans. I el que més importa, en pots trucar o escriure perquè hi ha persones que volem fer-ho possible.

   Hace 3 años
 6. CAROLINA RODERO ORPINELLCAROLINA RODERO ORPINELL says:
  CAROLINA

  Al 11Onze tb fareu allò de com més serveis us encomanem anirem reduïnt l’import de les comissions? Es una posibilitat aixó o sempre serà el mateix preu? Mil gràcies !!

  • Eve Doña says:

   Hola Carolina, estem treballant per ser els més competitius possibles, i que de mica en mica anirem oferint més productes i reduint els costos.

   Hace 3 años
 7. Andreu RecheAndreu Reche says:
  Andreu

  Pregunta .
  Puc imprimir els rebuts de la conta
  Puc agrupar amb un filtre ,las entrades I sortides entre datas i després imprimirlas

 8. Ricard Calvo VilanovaRicard Calvo Vilanova says:
  Ricard

  Molt ben definit

 9. Pere

  Crec que ja s’ha comentat però no ho trobo, la cotitularitat serà possible? Podré afegir en un futur un altre titular al meu compte d’11?

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   S’aniran afegint productes de mica en mica, fins que el ventall que et podrem oferir serà dels més complets que et puguis imaginar, i la cotitularitat d’un compte podria ser un d’ells. Moltes gràcies pel teu comentari, Pere!

   Hace 3 años
 10. Pere

  Un altra pregunta, el personal funcionari de la Generalitat ha de tenir algún inconvenient en cobrar la nòmina, en aquest cas, en un banc búlgar?

 11. Pere

  No se si ja ha estat publicat a algun lloc, però, teniu o penseu tenir algun programa de cashback / recompenses ja sigui en comprar a establiments X ja sigui un percentatge del total de les compres que es vagin realitzant?

 12. Andreu RecheAndreu Reche says:
  Andreu

  Estic d’acord amb Juanjo, jo tinc una conta al banc Sabadell, i Caixa Ingeniers i amb nómina, no pago res

  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Segurament que ells tenen altres ingressos a través teu, com poden ser assegurances, domiciliació de la nòmina, contractació d’altres serveis alternatius… Moltes gràcies pel teu comentari, Andreu!

   Hace 3 años
 13. Domènec Montjé i FaroDomènec Montjé i Faro says:
  Domènec

  A mí la il·lusió se’m va passar tota quan vaig veure que a l’hora de donar-me d’alta al canut m’obligaven a dir que la meva nacionalitat era espanyola.
  També hi ha un camp anomenat “country” on t’obliguen a posar spain, però al mateix temps un altre camp anomenat “State” on pots posar el que et plagui…… no seria més lògic country Catalunya i State spain?

  • James SeneJames Sene says:
   James

   La normativa europea establerta pel KYC I AML obliga a la presentació I comprovació de documents officials.

   Hace 3 años
 14. Ricard CulubretRicard Culubret says:
  RICARD

  Em descarregare El Canut aquesta setmana i en tinc molts ganes, perque es un projecte amb il.lusio innovador , participatiu i n’aprenc molt. IDEES: Quan diem que entre tots ho farem com es consensuen les idees? feu un Resum de propostes public? 2) la gent es molt fidel pero cal donar eines perque el manteniment es pugui compensar: exemples: fer un diposit, fer una inversió, fer col.laboracions, portar clients, (n’hi han mes) . Molts ànims !

  • Elisabet Porqueras Garcia says:

   Gràcies per les teves idees Ricard, ens veiem per La Plaça

   Hace 3 años
 15. montse cabanasmontse cabanas says:
  montse

  Bé, jo estic més interessada en temes d’estalvi, i productes de borsa. També voldria saber si hi haurà algun tipus de pagament tipus bizum.

  • James SeneJames Sene says:
   James

   Montserrat anirem afegint productes d’inversió i d’estalvis. També estem ultimant la xarxa de pagament 11onze Pay i 11onze cash que oferiran serveis òptims de transferència de diners instantanis i ingrés i retirada de cash en diversos punts de la geografia dels països catalans. Hem d’anar poc a poc…però per reis…igual tenim tots els torrons a la taula. 🙏🏿

   Hace 3 años
  • Pol says:

   Montse, estigues atenta a La Plaça, t’informarem de tots els productes que vagin sortint!

   Hace 3 años
 16. Sergi GinéSergi Giné says:
  Sergi

  A veure… cap banc d’aquests cobra cap comissió per manteniment de compte ni targetes si tens les nòmines allà…. i si compares amb altres fintechs, com N26, tampoc tens cap comissió, com es justifiquen les comissions que cobreu aquí?

  • James SeneJames Sene says:
   James

   Cap d’aquests bancs guanya diners. N26 presenta unes perdues netes de 165M euros al tancament 2019. La seva estrategia és pujar valor mitjançant captació massiva de clients com fan la majoria de fintech . 11Onze ni pot perdre diners, ni jugar amb els diners de les persones si vol ser útil al país.

   Hace 3 años
 17. Francesc Estafanell PujolFrancesc Estafanell Pujol says:
  Francesc de Borja

  La Transparència és un valor en si mateix com la claredat en l’àmbit territorial. Crec que la quota mensual és justa i ho serà més a mesura que s’ofereixin més serveis

 18. Cristian Palau BatistaCristian Palau Batista says:
  Cristian

  Ara es normal pagar una mica per cada servei, es un inici, esperem que aquests micro serveis vagin milloran, i que amb una sola quota mensual, puguis fer transferències instantànies, i algunes retirades del caixer, tot inclòs dintre la quota mensual, soc client de BUNQ i amb una quota mensual tinc tots aquest serveis. I es dels millors neobancs que he provat qualitat preu amb servei. A diferència de vosaltres, la plaça es un valor afegit que com bé dieu us diferència de tota la competència, entre tots hem de fer gran Onze. Salutacions.

 19. Laura León AmatLaura León Amat says:
  Laura

  Vingaaa!!! De mica en mica sera mes competiriu i millor… entre tots —> TOT

 20. Juanjo RodríguezJuanjo Rodríguez says:
  Juanjo

  Això que dieu no és així: “És ben cert que un dels puntals d’11Onze són els preus competitius i assequibles, ho hem dit des del primer dia,”, ja que abans de fer cua, jo via el vostre xat us vaig preguntar sobre quines eren les comissions i em vau dir que això sortiria més endavant, O sigui que els preus no els heu publicat des del primer dia.

 21. Josep RosJosep Ros says:
  Josep

  Ja sabem que comparant amb Bancs coneguts amb sucursals, Onze és més econòmic en comissions.
  Però si ho compareu amb altres Fintechs, ?.Seria d,agrair veure també la comparacio

  • Sergi GinéSergi Giné says:
   Sergi

   La comparació és que la resta no cobra res i aquí sí. No vull dir que estigui malament cobrar… però que guanyem?

   Hace 3 años
  • AlbertAlbert says:
   Albert

   Sí, Josep. També es podria fer aquesta comparativa, però ens trobariem que cap altra fintech no t’ofereix un servei de suport premium 24x7x365 i, ni de bon tros, un servei com La Plaça, que és veritablement únic. Gràcies per ser amb nosaltres!

   Hace 3 años
 22. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  110nze transparència, ètica i comunitat

 23. Josep RuaixJosep Ruaix says:
 24. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
 25. Carles SantacruzCarles Santacruz says:
  Carles

  Sovint els arbres no ens deixen veure el bosc.
  La pregunta no hauria de ser si surt tres o deu euros més cara aquesta o l’altra.
  La pregunta és que fem i que pretenem fer amb 11onze, i el que ofereix 11Onze en aquest sentit no ho ofereix cap entitat fins ara.
  Reinversió als països Catalans, transparència de preus, comunitat, possibilitat de guanys interactuant a la comunitat, inversors Catalans.
  En definitiva un projecte de país de debò, això CAP entitat de les que puguem citar és capaç d’oferir ho a dia d’avui.
  I això no són especulacions, són fets.

  Gràcies a tots per la paciència i per la vostra il·lusió amb 11Onze.

  • Carme Dalmau PlanasCarme Dalmau Planas says:
   Carme

   Totalment d, acord. 👏👏👏👏

   Hace 3 años
  • Xavier says:

   Gràcies Carles per teu comentari. A Onze un dels valors que tenim és la transparència, i en tots el serveis que aniran sortint (per cert molt interessant per la comunitat) s’informarà de la seva tarifa justa i real. I el compromís de reinvertir als països catalans també és un valor molt il.il·lusionant.

   Hace 3 años
 26. Pere Maria EstremPere Maria Estrem says:
  Pere Maria

  Per comparar, en les comissions de manteniment, estaria bé que la base, sigui mensual O trimestral, fos la mateixa per totes les entitats.

Deja una respuesta

App Store Google Play