11ONZE TV

Yoga: historia y beneficios

Sandra Molas

Oímos hablar de yoga constantemente, pero ¿sabemos qué es exactamente? ¿Dónde y cuándo se originó? El yoga es una disciplina milenaria que ofrece numerosos beneficios a las personas que lo practican de manera regular. Por esta razón, en la Academia de 11Onze nuestros agentes lo practicaron diariamente. ¡Mira el vídeo para descubrir más!

Sandra Molas
 1. laura bunyol says:

  Gran explicació i ben resumida! Volia destacar el fet de que el raja ioga era el ioga com de la noblesa i les castes més cultes i lletrades, destinat a ensenyar la filosofía i les tradicions més clàssiques. Amb la popularització del tantra ioga es va passar a una concepció del ioga com una tècnica molt útil que aprofundia en els plaers més físics i fins hi tot contemplava la sexualitat com a font d’eterna joventut..De fet, fins hi tot aquesta tendència va ser perseguida i prohibida, tatxada de secta.
  Per sort el temps i la cultura vàren barrejar en un super còctel tots els bons ingredients i també a través de la producció bibliogràfica que comentes van sorgir els diferents estils de yoga que coneixem avui a occident, tots enmarats del hatha ioga, el ioga del sol i la lluna. Genial

  • Sandra Molas says:

   Hola Laura, moltes gràcies per compartir més detalls de la història del ioga. La Plaça va d’això també, d’aprendre junts 😊

   Hace 1 mes
 2. Anna Portabales says:

  Ioga és una filosofia de Vida!
  Hi ha 24 tipus de Ioga. A prop de París es fa cada any el festival Europeu, en el qual hi participem més de 3.000 professors de Kundalini Ioga.
  Molt bona explicació, Sandra! Gràcies.
  Namasté 🙏 Sat Nam ✨

  • Sandra Molas says:

   Moltes gràcies Anna! Estic d’acord amb tu, quan t’hi acostumes ja no ho pots deixar de fer 🙏

   Hace 1 mes

Deja una respuesta