“Accés comunitari per tenir el millor preu”

Davant d’un escenari de crisi econòmica on la pujada de preus de la benzina se suma a una inflació desbocada, l’economia col·laborativa està cobrant una vital importància a l’hora de pal·liar l’increment de les despeses familiars. Però què recomana 11Onze com a comunitat?  Lels Granado, responsable de vendes B2B d’11Onze, ens ho explica en un nou episodi de l’Estat de la Nació.

 

“Ens preocupa moltíssim què necessita la nostra comunitat, per adaptar-nos i poder resoldre aquestes necessitats”, explica Lels Granado. La pujada del preu del petroli, alerta, està tenint efectes globals. És per això que plataformes com el ‘carsharing’ i el ‘carpooling’, que permeten compartir vehicles, “poden ajudar a les persones, no només a estalviar diners, sinó també a contribuir a la sostenibilitat del medi ambient. Estem compartint cotxes, i traient cotxes de circulació”, afirma Granado.

En enfront de la incertesa econòmica prevalent, 11Onze treballa aprofitant el seu caràcter comunitari per oferir les millors solucions d’estalvi als seus clients. “Avui en dia es comparteix tot, fent servir les noves tecnologies per crear plataformes on les persones ens podem trobar i compartir coses inimaginables fins fa poc, com compartir un trajecte amb algú desconegut”, explica Granado.

“Amb la nostra filosofia de fintech comunitària, activem aquesta comunitat per fer coses que no es podrien fer individualment. Productes financers o d’estalvi accessibles col·lectivament per donar solucions individuals”, proclama Granado. Perquè, efectivament, l’acció col·lectiva és clau en l’organització social de la població, però també a l’hora d’unir forces per aconseguir els millors productes financers i d’estalvi.

Si vols rentar la roba sense embrutar el planeta, 11Onze Recomana Natulim.

Si t'ha agradat aquesta notícia, et recomanem:

Finances

Bàsics per gestionar els nostres diners

4min lectura

Sembla obvi, però, per aprendre a administrar els nostres diners

11Onze

‘11Onze a Casa’, més a prop de la comunitat

3min lectura

Fa tan sols una setmana que vam estrenar el nou servei

Estalvis

Coneixes el millor consell per estalviar?

2min lectura

És el truc per estalviar més eficaç i, alhora, el més senzill.



Equip Editorial Equip Editorial
  1. Daniela SimónDaniela Simón says:
  2. Jordi MorenoJordi Moreno says:
    Jordi

    Si, compartir és clau tant des del punt de vista econòmic per reduir despeses com des del punt de vista social👍

  3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:
  4. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
    Manel

    En comunitat tenim més força, q no pas individualment

    • Jordi CollJordi Coll says:
      Jordi

      És exactament així, si unim els nostres esforços i anem tots a una, tindrem molta més força i se’ns escoltarà més. Moltes gràcies pel teu comentari, Manel!!!

      Fa 2 anys

Deixa una resposta

App Store Google Play