11ONZE TV

Fons sobirans

Sabíeu que hi ha països que inverteixen els diners dels seus ciutadans en borsa? Si veieu aquest vídeo, us ensenyarem els països que mes ho fan i quines són les raons pel que ho fan.

Si vols conèixer opcions superiors per rendibilitzar els teus diners entra a Fons Garantits. Des d’11Onze Recomana et proposem les millors opcions del mercat.

11Onze
 1. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Bona informacio dels fons i com sempre tot depen del bon fer , la transparencia ,i l’objectiu del govern que tingui aquest fons sobira
  Una pais totalitari dificilment sera bo que el tingui ,cal tenir una etica governant que pocs paisos tenent
  Els paisos escandinsus com be has dit son els mes avançats

  • Sergi Colell Vázquez says:

   És veritat, són els més avançats amb mentalitat, però qui diu que no utilitzin els fons per ajudar a les seves empreses a través de terceres o expandir la seva influència? Moltes gràcies pel comentari!

   Fa 3 anys
 2. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Excel·lent informació que val la pena divulgar. Poti poti de política i bilions de dollars. Poden fer molt bé i també molt mal en mans de dictadors. massa diners per gestionar sense control. Potser els haurien d’invertir directament en el benestar de la seva gent i no tenir les arques tan plenes. Noruega, com bé diu el Sergi una democràcia escandinava, important el matís , sembla un bon exemple de gestió, però els governs que donen les ordres de compra al Banc Central canvien. Es difícil opinar d´un altre país. Aquí la corrupció seria el plat del dia, encara que només s’invertís posem pel cas en energia verda , a l´hora de decidir què es compra o votar decisions compromeses , les comissions en diner “amagat” farien feredat.

  • Sergi Colell Vázquez says:

   Moltes gràcies, Mercè! L’objectiu era aquest posar en dubte alguns fons sobirans que poden utilitzar aquests vehicles financers a l’hora d’influir en aquestes empreses i quan pot haver-hi tants interessos pel mig.

   Fa 3 anys
 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

També et pot interessar

Finances

El Banc Central Europeu

05:18

El Banc Central Europeu celebra el juny l’aniversari de la seva creació.

Finances

El fons d'emergència i el fons de contingència

02:54

Breu descripció de què són els fons d'emergència i de

Finances

Ep. 6 | Abusos bancaris: Discriminació IBAN

12:53

Tenir IBAN, és a dir comptes, en altres països europeus és cadaApp Store Google Play