11ONZE TV

Fondos soberanos

¿Sabías que hay países que invierten el dinero de sus ciudadanos en bolsa? Si ves este vídeo os enseñaremos los países que más lo hacen y cuáles son las razones por lo que lo hacen.

Si quieres conocer opciones superiores para rentabilizar tu dinero entra en Fondos Garantizados. Desde 11Onze Recomana te proponemos las mejores opciones del mercado.

11Onze
 1. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Bona informacio dels fons i com sempre tot depen del bon fer , la transparencia ,i l’objectiu del govern que tingui aquest fons sobira
  Una pais totalitari dificilment sera bo que el tingui ,cal tenir una etica governant que pocs paisos tenent
  Els paisos escandinsus com be has dit son els mes avançats

  • Sergi Colell Vázquez says:

   És veritat, són els més avançats amb mentalitat, però qui diu que no utilitzin els fons per ajudar a les seves empreses a través de terceres o expandir la seva influència? Moltes gràcies pel comentari!

   Hace 3 años
 2. Mercè ComasMercè Comas says:
  Mercè

  Excel·lent informació que val la pena divulgar. Poti poti de política i bilions de dollars. Poden fer molt bé i també molt mal en mans de dictadors. massa diners per gestionar sense control. Potser els haurien d’invertir directament en el benestar de la seva gent i no tenir les arques tan plenes. Noruega, com bé diu el Sergi una democràcia escandinava, important el matís , sembla un bon exemple de gestió, però els governs que donen les ordres de compra al Banc Central canvien. Es difícil opinar d´un altre país. Aquí la corrupció seria el plat del dia, encara que només s’invertís posem pel cas en energia verda , a l´hora de decidir què es compra o votar decisions compromeses , les comissions en diner “amagat” farien feredat.

  • Sergi Colell Vázquez says:

   Moltes gràcies, Mercè! L’objectiu era aquest posar en dubte alguns fons sobirans que poden utilitzar aquests vehicles financers a l’hora d’influir en aquestes empreses i quan pot haver-hi tants interessos pel mig.

   Hace 3 años
 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deja una respuesta

También te puede interesar

Finanzas

El Banco Central Europeo

05:18

El Banco Central Europeo celebra en junio el aniversario

Finanzas

La importancia de tener un fondo de emergencia y un fondo de contingencia

02:54

Breve descripción de qué son los fondos de emergencia y de

Finanzas

Ep. 6 | Abusos bancarios: Discriminación IBAN

12:53

Tener IBAN, es decir, cuentas en otros países europeos es cadaApp Store Google Play