Vols seguir aprenent amb 11Onze?

Un dels objectius d’11Onze és posar a l’abast de tothom coneixements econòmics i financers. L’aposta educativa seguirà creixent per la bona acollida dels continguts de la secció Aprendre.

 

Formar-nos per prendre les decisions correctes. Aquest és l’objectiu dels continguts pedagògics que 11Onze difon a través de La Plaça. Una aposta que ha estat molt ben rebuda pels usuaris, i que continuarà ampliant-se. Avui mateix s’estrenen tres noves lliçons, protagonitzades per l’agent Sara Casals, per comprendre què és la recessió. Ben aviat hi haurà lliçons sobre els tipus d’interès, sobre la història econòmica de Catalunya i també sobre temes de nivell més avançat com la teoria quantitativa.

Vols veure la lliçó completa? Entra aquí.

 

Tots aquests continguts es trobaran a la secció d’Aprendre, on també hi ha la sèrie de El Diner. Com a totes les lliçons, en acabar el vídeo l’usuari podrà posar-se a prova amb un qüestionari per veure si ha consolidat els coneixements. Si és així, guanyarà unes quantes peles.

L’aposta formativa és un dels pilars d’11Onze, i els agents en són protagonistes. Podeu trobar tots els continguts que comparteixen els agents a la secció Descobreix.

 

Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre 11Onze? Clica aquí per subscriure’t al nostre canal de Telegram

Curs La recessió econòmica

11Onze 11Onze
 1. Jordi MorenoJordi Moreno says:
  Jordi

  Doncs a descobrir s’ha dit!😁👍

 2. Manel LopezManel Lopez says:
 3. alicia Coiduras Charlesalicia Coiduras Charles says:
  Alicia

  Ben explicat

 4. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play