Natàlia Cugueró és l’escollida per portar la direcció general del banc 11Onze

Natàlia Cugueró (Terrassa, 1972) és doctora en Management per l’IESE, enginyera industrial per la UPC i llicenciada en dret per la UOC. Fundadora de Getapartner, empresa d’assessorament empresarial especialitzada en startups. També és professora d’Economia i empresa a la Universitat Oberta de Catalunya. Fa recerca en temes de sistemes de control de gestió i ètica. Actualment es troba al comitè executiu de la Cambra de Comerç de Terrassa, on ocupa una de les vicepresidències. Compta amb experiència prèvia en l’àmbit de les caixes d’estalvis catalanes, al departament d’organització de Caixa Terrassa i al departament de màrqueting de Caixa Manresa.

Li hem preguntat a la CRO (Chief Revenue Officer) per quina raó va acceptar aquest repte, i ens va respondre:

“La meva motivació per a participar en aquest projecte des del seu inici és per diverses raons. Primer de tot, pel fet que puc incidir en la contractació de l’equip professional i treballar directament amb aquestes persones en la implementació i desenvolupament del producte. En segon lloc, perquè onze està molt enfocat a les petites i mitjanes empreses, i a oferir-los serveis innovadors en temes de comptabilitat, gestió de la tresoreria i finançament. En aquest sentit, la meva experiència amb les pimes fa que pugui aportar els meus coneixements reals per tal de desenvolupar-los perquè realment siguin efectius, és a dir, funcionin.

Respecte a les motivacions generals pel projecte, una de les principals és que es basa en l’ètica dels fets. Per exemple, la paritat és real, i no basada en imposicions ni normatives, sinó en reconèixer que la paritat és quelcom natural, que quan no passa, és degut a que no s’ha buscat prou el talent femení. L’estructura organitzativa dels fundadors (UXI) es basa en la paritat i la mateixa estructura del banc, on existeixen el CRO (que defensa els interessos dels clients) i el CEO (que defensa els interessos dels accionistes), en un mateix nivell, i un és una dona i l’altre un home. En aquest sentit, aquesta estructura de doble CEO, al mateix nivell i amb total paritat, no l’havia vist mai plantejada de manera real, i per tant em motiva especialment”.

l-organigrama-els-ciments-de-labanca

Equip Editorial Equip Editorial
  1. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play