Juliol cripto: noves promocions de Bitvavo

A més dels 20 € de benvinguda per registrar-te des d’11Onze Recomana, Bitvavo posa en marxa dues promocions més. Podràs comprar i vendre monedes sense comissions fins a 10.000 € i rebràs 500 € per transferir-te fons des de Binance o OKX.

 

Des de mitjans de juny 11Onze ha acostat les criptomonedes a la seva comunitat gràcies a un acord amb Bitvavo. La casa de canvi de monedes digitals líder als Països Baixos ja domina també el 50% del mercat espanyol i això, gràcies a la facilitat d’ús i a la seguretat que ofereix als seus usuaris. L’acollida per part de la gent de La Plaça ha estat extraordinària, aprofitant els 20 euros de benvinguda que ofereix Bitvavo. Però durant aquest mes de juliol hi ha actives dues promocions més.

 

Seguretat i 500 €!

 

Bitvavo està registrada al Banc Central dels Països Baixos, els seus dipositants tenen accés al fons de garantia i, a més, utilitza carteres fredes per evitar el cibercrim. És a dir, les monedes digitals dels clients de Bitvavo es descarreguen regularment a aparells físics que són desconnectats d’internet.

Altres plataformes de criptomonedes estan tenint problemes. És el cas de Binance i OKX que, tal com explica el mànager d’afiliats per al mercat espanyol i francès de Bitvavo Oriol Blanch, “no podran operar ni a Holanda ni a Bèlgica perquè no han obtingut llicència”. Són males notícies per als seus usuaris, que ja han vist els vetos d’altres països com Xipre, Alemanya, la contundència de Bèlgica, i la retirada del principal soci bancari de Binance a Europa

Davant d’aquest panorama, Bitvavo s’ofereix com a refugi i per estimular l’arribada d’usuaris d’aquestes plataformes els gratificarà amb 500 €. Per transferir els fons de Binance o OKX a Bitvavo, només cal seguir el tutorial que ofereix la plataforma neerlandesa. No hi ha ingrés mínim de fons, però no es podran retirar els euros. El 15 d’agost Bitvavo ingresarà els 500 € que hauran de ser utilitzats en la compra d’actius digitals. Tota la informació de la promoció la trobareu en aquest enllaç de Bitvavo.

Els reguladors europeus estan investigant les plataformes d’intercanvi internacionals. Bitvavo permet als usuaris operar en un entorn més segur.

Segons Oriol Blanch, “ara és un bon moment per operar amb criptomonedes a través de Bitvavo perquè les plataformes d’intercanvi internacionals estan sent investigades pels reguladors europeus. Bitvavo ofereix aquestes facilitats per ajudar als usuaris a operar en un entorn més segur”.

 

10.000 € sense comissions

 

La segona promoció que està activa a Bitvavo durant aquest mes de juliol és la que permet comprar i vendre fins a 10.000 euros en criptomonedes. Això sí, ha de ser en els primers 7 dies d’activitat del compte. Això permetrà als usuaris estalviar uns 25 euros en comissions.

Tot plegat, opcions avantatjoses que s’afegeixen als 20 euros de benvinguda per donar-te d’alta des d’11Onze Recomana. Però val la pena tenir part dels estalvis en criptomonedes? Com funciona realment aquesta plataforma? Recupereu el pòdcast on parlàvem d’aquests temes amb el representant de Bitvavo, Oriol Blanch.

11Onze Recomana Bitvavo, les criptomonedes de manera fàcil, segura i a baix preu.

Equip Editorial Equip Editorial
 1. Maria Espinosa RomeroMaria Espinosa Romero says:
  Maria

  Imposible accedir… port 10 dies intentant i encara no em reconeix . A part de l’idioma que no es pit canviar , només anglès?

  • Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
   Manel

   Bon dia Maria, jo avui he fet la identificació i ha estat un procés bastant àgil, tot i q alhora de validar les fotos del DNI, li ha costat un xic, he hagut de repetir un parell de vegades les fotos, per tal q les reconegués. Ara només tinc pendent validar el compte.
   En el menú, tens la opció de modificar l’idioma.

   Fa 9 mesos
  • Jordi CollJordi Coll says:
   Jordi

   Nosaltres, 11Onze, t’ho recomanem, però és una empresa aliena a la nostra estructura, i per tant no és a nosaltres a qui has de dirigir les teves preguntes…, de totes maneres moltes gràcies pel teu comentari, Maria!!!

   Fa 9 mesos
 2. Manuel Bullich BuenoManuel Bullich Bueno says:
  Manel

  👏👏Merci

 3. Joan Santacruz CarlúsJoan Santacruz Carlús says:

Deixa una resposta

App Store Google Play